Reklama

Reklama

Recenze (3)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beth Ann, Simone a Taylor. Jeden dům a tři různé dekády, ve kterých se jejich životy odehrávají a ve kterých postupně poznáváme tři důvody k vraždě. Ono sídlo je v Pasadeně, všechny tři do něj přišly s cílem, že z něj udělají šťastný domov a zaženou určité nepříjemnosti z nedávné minulosti. Manžel Beth Ann prý zemřel, než stihl „vysvětlit“, proč svou drahou podvádí. Manželova milenka (a její nová kámoška) si myslí, že ho nudila. Simone si dá první akci v cateringové dodávce, Taylor s manželem skončí ve sprše – ve třech. Úroveň tří příběhů je zatím poměrně vyrovnaná, dohromady tvoří nesourodý, ale zábavný trojlístek. Každý bude asi preferovat něco jiného, a to je jenom dobře. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda mi nepřinesla žádné zklamání, časová linie z roku 1964 mi svou atmosférou silně připomíná seriál Mad Men, a to je dobře. Humor, který tvůrci v seriálu používají mi naprosto vyhovuje, příběh v žádném případě nestagnuje a střídání časových linií stále pomáhá udržovat tempo. ()

Reklama

Lilith03 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě bezva díl. Příběh se skvěle posunul ve všech třech časových liniích, humor, ale i samotný styl seriálu mi neskutečně sedl a jednotlivé postavy taktéž. Vlastně nepamatuji na dobu, kdy by mi v seriálu nikdo nevadil, i záporné postavy mě tady nijak netrigrují. Moc se mi líbil začátek z pohledu souseda, to bylo vtipné a originální. A název epizody zabil nejvíc, tady jde vidět, že tvůrci opravdu znají ženy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama