Reklama

Reklama

Colbyové

(seriál)
USA, (1985–1987), 39 h 12 min (Minutáž: 48 min)

Hrají:

Charlton Heston, John James, Katharine Ross, Emma Samms, Maxwell Caulfield, Tracy Scoggins, Stephanie Beacham, Ricardo Montalban, Claire Yarlett (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Seriál Kolbyové, který potěší především milovníky seriálu Dynastie, představuje komunitu manipulativních boháčů z Los Angeles. Zaostřeno bude především na životní osudy Jeffa a Fallon Colbyových. Jejich životní příběh je plný vášnivých milostných afér, napětí a nečekaných obratů. Seriál byl nominován na cenu Emmy, a rozhodně si zaslouží své místo ve vysílacím čase televizního kanálu CBS Drama. V hlavních rolích uvidíme populárního Charltona Hestona (Planeta opic, Dotek zla), Johna Jamese (The Cursed, Všechny moje děti), Emmu Samms (General Hospital) a Stephanii Beacham (Noční příchozí, Láska a jiné pohromy). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle už se dalo dívat jen chvíly (oproti dynastii), ale bybička na to koukala akorát já už jsem si šel raději hrát. :) ()

Reklama

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Musím dať jednu hviezdičku. Toto je spin-off Dynastie? :D :D Toto som našla iba náhodou na YouTube, lebo som chcela počuť tú strašnú Dynasty znelku :D ()

pm 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem žádný díl "Dynastie", ale v tomto - zřejmě hodně podobném - blafu hrál na stará kolena herec, jehož mám ráda od dětství a s léty stále víc, to kvůli němu jsem si tenkrát našla čas. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama