Reklama

Reklama

Don Matteo

(seriál)
Itálie, (2000–2022), 261 h 53 min (Minutáž: 45–120 min)

Scénář:

Mario Ruggeri, Carlo Mazzotta, Mauro Graiani, Alessandro Bencivenni (více)

Hrají:

Terence Hill, Nino Frassica, Flavio Insinna, Nathalie Guettà, Francesco Scali, Pietro Pulcini, Pamela Saino, Gastone Moschin, Sydne Rome, Pino Ammendola (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(265)

Obsahy(1)

Don Matteo se vrací z Nového Mexika do rodného městečka, kde bude působit jako farář. Jedna místní žena Miriana dona Mattea požádá, aby vystrojil pohřeb pro jejího muže Slavka, který prý spáchal sebevraždu skokem z mostu, ale vdova tomu nevěří. Don Matteo získá dopis, který Slavko údajně napsal na rozloučenou. Jenže dopis byl psaný pravou rukou, ale Slavko byl levák... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

když to tak sleduju a to hodnocení jak klesá... kolika let se může dožít takový kněz? O_o

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

kl1styr

tak na csfd to treba rozhodne brat s rezervou rovnako tak aj fakt, ze to tu hodnotilo len nieco cez 1000 ludi. To je len hrstka porovnatelna velkostou s niektorym futbalovym fanklubom. Na imdb to hodnotilo ale este menej ludi, takze v tuto chvilu sa mozme zhodnut na tom, ze hodnotenie je tu celkom subjektivne.

Asi to bude tym knazom a cr.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Myslim, ze tenhle serial ma tak spatny hodnoceni na csfd jen kvuli tomu, ze je o knezi (lidi v cr maji velkou averzi vuci vericim). Proc to ma na imdb 6,7, to mi vysvetlete?:)

na příspěvěk reagoval breeder, Prometheus69

Uživatel kl1styr smazal svůj příspěvek.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Na Dona Mattea mi nesiahajte ! Aspoňže tu tentokrát spolu so Spencerom nikomu nerozbíja držku... :-))) Je to pekný a pozerateľný seriál s milým, neurážlivým humorom. Šéf carabinierov je však bezkonkurenčne najhaluznejšiou postavičkou v ňom...

Reklama

Reklama