Reklama

Reklama

Tenkrát poprvé - Série 1

(série)
Trailer
USA, 2020, 4 h 32 min (Minutáž: 22–30 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukázka toho, že i tak jednoduchá a klasická zápletka může stále ještě bavit a fungovat, a to i po tom, co jsme tohle známé klišé o školním hezounovi a nevýrazné chytré studentce viděli nesčetněkrát v mnoha podobách. Devi je většinu času opravdu na proplesknutí jak ze strany rodiny, tak ze strany kamarádek a spolužáků, nicméně stále si dokáže zachovat jakousi sympatii, díky které nutně potřebujeme vidět, co ještě přijde a trochu ji i fandíme. Celou dobu se točíme kolem klasických dramat, které najdeme v každém filmu a seriálu z prostředí střední školy, ale tady si s ním poradili zase úplně jiným způsobem a po svém, s jiným stylem humoru a jistou nadsázkou, která to celé zaobalila do takové zvláštní bubliny. Ale i přes tu lehkost doprovázející i závažnější témata, než jsou vztahy a sex, to dokázalo nakonec dojmout. Téměř jsem se nemohla odtrhnout a zhltla to za dva večery. Nejvíc ze všeho se mi ale líbil originální styl vyprávění z pohledu Johna McEnroea, to byla prostě pecka. Kdyby se další sezóna vydala stejným směrem, bylo by to fantastické. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že mi seriál doporučila zdejší kamarádka a kouknul jsem na půl prvního dílu s tím, že netflix natočil další zbytečný seriál. Něco podobného jsem udělal u stranger things, ale světe div se, po čase jsem se k tomu vrátil a první série mě natolik vtáhla, že jsem ji zkouknul asi za 2 dny. Což je docela porce, naštestí jsou díly krátké :) No nic jdu si pustit další serii ()

Reklama

kukkik 

všechny recenze uživatele

Zprvu pohodové teen drama, které se ale zhruba od poloviny překlápí v klasickou woke agitku, která, jako obyčejně, celkem úspěšně ničí konzistenci celého děje. Celá série pak není ničím, co bych mohl doporučit a vzhledem k počtu dílů jde o významnou ztrátu času bez jakéhokoli pozitivního dopadu na diváka či momentů anebo postav, které by si po zhlédnutí zapamatoval déle, než maxiálně několik dní. Celý děj je pak zcela zapomenutelný do týdne a to je pro mě u jakéhokoli rozsáhlejšího seriálu hodně významný problém. 1/5 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Never Have I Ever sa môže javiť z upútavky ako seriál, ktorý sa snaží poukázať na kultúrne rozdiely migrantov žijúcich v USA, a sledovať ich úskalia a eskapády, ale pravdou je, že je to seriál skrz naskrz tradičný. Od prvého dielu po posledný zbiera hádam všetky klišé a otrepané vzorce, aké sa v tomto žánri dajú nájsť. A to mu trochu uberá na kvalite. Postavy sú sympatické. Rovnako aj prostredie. Zvraty očakávateľné ale v rámci toho o aký žáner sa jedná sú funkčné, uveriteľné a v zásade správne zmotivované. Scenáristicky je to skôr stávka na istotu, než snaha o originálny prístup. A komplexne má seriál príliš veľa naivity a pozitívneho prístupu, než aby sa dal označiť kolónkou realistický alebo úprimný. Na druhú stranu emócie fungujú, pretože ako vravím, seriál používa všetky možné klišé. Nie je to ale úplná strata času. Oceňujem kratšie diely. Ak by mali cez 40 minút, bolo by to utrpenie. Takto je to znesiteľné a asi aj príjemné. Minimálne do takej miery, že určite chcem vedieť, ako bude celý príbeh pokračovať v druhej sérií. Ale objektívne je to len na vypnutie. Keby to vzniklo v 90 rokoch, mohla by to byť klasika. 1 séria - 60% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kdy na Maitreyi Ramakrishnan zaútočil pes, nebyla scéna nijak upravována nebo trikově zpracována. Na herečku reálně zaútočil pes. (orionn12)

Reklama

Reklama