Reklama

Reklama

3 nindžové v zábavním parku

  • Česko Tři nindžové v zábavním parku (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladí nindžové - Rocky, Colt a Tum Tum - trénovali o prázdninách své umění u dědy Moriho. Dva starší bratři se ale místo o dobrodružství začali zajímat o krásná děvčata, a tak ani nepostřehli, že místnímu zábavnímu parku hrozí nebezpečí. Zpočátku to vypadalo, že se proti nindžům spikl snad celý svět. Naštěstí ale stačili na poslední chvíli spojit své síly dohromady a připravit se na těžký boj se záhadnou a tajemnou silou, která chtěla nad parkem převzít kontrolu. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (100)

Standito odpad!

všechny recenze uživatele

Smrtonosná pasca pre najmenších, ale neručím za to, že to nebude mať na nich trvalé psychické následky. Že sa na natáčanie tohto projektu dali deti pochopím, ale IQ zvyšného štábu asi nepresahuje ani stovku (ehm, vlastne 50, ak prirátame mínusovú inteligenciu scenáristu). TOTO SA MUSÍ ZAPÍSAŤ DO ANÁLOV HISTÓRIE KINEMATOGRAFIE... ()

nignignigga

všechny recenze uživatele

Další pecka zasluhující oskara za hudbu a hlavního hrdinu. V tomhle filmu je prostě akce od začátku do konce. Co se týče vizuálních efektů, tak naprostá slast pro oči. Zábavný park je úplný ráj, kde bych se také rád povozil na některých atrakcích. No prostě bomba... Ty kung-fu chvaty 3 nindžů ohromující.. určitě za tím stojí roky dřiny a odříkání. Podle mě lehce podhodnocený film, který by si zasloužil přední příčky! A Hulk Hogan? Naprostej frajer! ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nejde o to, že by ten film byl skutečně tak špatný, myslím, že jsem už viděl i o dost horší. Spíš jde o to, co představuje - odpornou devadesátkovou šou (natočenou ale až v roce '98! pouhý rok před dejme tomu Matrixem!) s dětmi v hlavních rolích, které ovládají bojové umění ninjů, trénuje je asijský dědeček, jejich stejně stará sousedka umí ovládat počítače, padouši drží jako rukojmí návštěvníky zábavního parku a navíc je to už třetí pokračování v řadě. No komu se z tohohle výčtu kvalit nezvedne žaludek? Prostě je to trapný podprůměr, pro děti okolo 6 let. Takovýhle filmů vznikaly desítky, ale tenhle se hlavně díky účasti Hulka Hogana dostal do širšího povědomí a tím si vysloužil místních 9%. Odpad tomu dávat nebudu, ale o moc lepší to taky neni:) ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

Ale to už nejde, snad v životě jsem neviděl větší chujovinu, u který jsem se tak zagebil, že to ani neni možný. Mega se tenhle film s rozpočtem tak 500 Kč neustále pokouší o cool hlášky (Hulk Hogan tu pronáší moudra typu "svaly máte, ale mozek chybí" a pak se začne cholericky gebit). Od režiséra Seana McNamary jsem doposud viděl dva filmy a docela mě překvapuje, že ani jeden nebyl dementní, ale na druhou stranu oba byly mega nudný a tohle je naopak sračka, ale zase zábavná, takže je to to nejlepší, co jsem od něj viděl. Teď ale přejdu k tomu, co je tu opravdu dementní a to je vlastně úplně všechno, herci (popravdě Hugh Hogan hrál taky mega dementně, ale jak říkám, dalo se jeho chování gebit, jen mě nasralo, když se nasral a zničehonic se dostal ze židle, na které byl připoután dlouhou dobu a ze které se pokoušel celou dobu marně dostat a když se mu to povedlo, tak ho během setiny srolovala přeplastikovaná baba jednou ženskou fackou nebo čim a on omdlel). Nicméně proti ostatnim hercům je Hogan hotovej Al Pacino a nutno podotknout, že ty haranti měli ve filmu dostat mnohem míň prostoru, neboť ty už moc vtipný nebyli, natožpak přesvědčiví (malá holka, co se pokouší mačkáním neustále stejných tlačítek na klávesnicí vyluštit kód a když se ji to nějak divně povede, tak nějak zablokuje kódy k těm atomovejm zbraním a teroristi v čele s tou přeplastikovanou důchodkyní jsou pak v prdeli). A ten scénář, většinu dialogů v tomhle film tvoří slova "áááááá" nebo "au" (což dělaj ty teroristi, když dostávaj dodržky a navíc převážně od malejch harantů!!!!). Aspoň že tam jsou ty rádoby cool hlášky. Ale jinak jak říkám, oscarový film to asi neni, ale zábava, i když trochu jiná a v tomto případě asi původně od režiséra nechtěná, to je a v přímo královské porci.................................ještě mě jen tak mimochodem napadlo, všimněte si, že všichni herci mimo Hogana, co v tomhle hráli, jsou už tuhý, tak asi známe důvod, proč to ukončili :-). ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Omluvte vulgaritu, ale jinak to nejde. Větší debilitu totiž neznám. Ten film je totiž mé guilty pleasure a náhražka drog i alkoholu. Takže když se chci legálně a bez následku na zdraví sjet (i když, kdo ví, jaký to na mě má následky), pustím si tento film a jsem úplně v prdeli. Vypatlaný scénář, debilní herci a vlastně úplně všechno v tomhle filmu. Ještě najít nějaký film pro formu masochismu a mám kompletní sbírku pro všechny situace. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Michael J. O' Laskey II (Colt) je držiteľom čierneho pásu v Taekwonde. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že pri natáčaní bolo k dispozícii viacero dablérov, väčšinu kaskadérskych kúskov zvládli herci sami. (m.a.t.o.)
  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)

Reklama

Reklama