Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

16letá Becca přijíždí do domu svých nových pěstounů. Její nevlastní sourozenci ji nevítají s otevřenou náručí. Becca si zkouší zvyknout na nový domov, ale začnou se kolem ní dít podivné věci a ona si není jistá, kdo nebo co v tom má prsty. (HBO Europe)

Recenze (3)

KayTee 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, takové správně creepy. Dala jsem všech 8 dílů během jednoho večera. Nepustí vás to až do konce. Divné, ale fajn. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Príjemná jednohubka plná klišé, ale so správne dávkovaným rozbaľovaním tajomstva a zbytočne nenaťahovaná. Osem dielov po cca 22 minút z toho robí trojhodinový príbeh, ktorý sa dá zvládnuť za jeden večer. Opäť sa ústami Hollywoodu dozvieme, že najhorší ľudia na svete sú kresťanstvom šmrncnutí sektári, že každý hlavný hrdina musí brať lieky z oranžovej krabičky a patrične nimi hrkať, aby si divák užil ten zvuk. To je povinná jazda v každom filme. A, samozrejme, psycho jedenie pri stole, to musí tiež byť. Aby bolo jasné, že rodina je miestom hádok, treba ju diskreditovať, je to určite pre vaše dobro, sheeple... ()

Reklama

Reklama