Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 26. srpna 1991 v Madison Square Garden (New York). Na kartě se sešlo osm zápasů.
1) The British Bulldog, The Dragon & The Texas Tornado vs. Power and Glory & The Warlord
2) Mr. Perfect vs. Bret Hart (Intercontinental Championship)
3) The Natural Disasters vs. The Bushwhackers
4) Ted DiBiase vs. Virgil (Million Dollar Championship)
5) Big Boss Man vs. The Mountie (Jailhouse Match)
6) The Nasty Boys vs. The Legion of Doom (Tag Team Championship Street Fight)
7) Irwin R. Schyster vs. Greg Valentine
8) Hulk Hogan & The Ultimate Warrior vs. Col. Mustafa, General Adnan & Sgt. Slaughter (Handicap Match, Sid Justice jako speciální rozhodčí) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (2)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

První smíšený fight, při srovnání s jinýmy staršímy Tag team úvody, nebyl vůbec špatný, takže milé překvapení a nesražení hodnocení. V druhém zápase legendární Bret Hart předvádí úžasnou formu a dokonce i Mr. Perfect nezůstává pozadu. Perfecta jsem v paměti řadil spíš do průměru, ale tady mne svou pohyblivostí a průžností fakt překvapil. Co se týče choreografie a akrobacie, jde o jeho nejlepší mač (tj. do roku 1991). Zápas je dlouhý a propracovaný, troufám si říct, že jde o Perfectův životní výkon. Třetí fight představí skoro dvoumetrové buldozery Earthquakeho a Typhoona vystupujíc krátkodobě pod Tag team názvem Natural Disasters vs Bushwhackers, což byli veteráni z Nového Zélandu, kteří mezi provazy působili neuvěřitelných 36 let! Celkem koukatelný zápas okořenil i svými vstupy 225 cm vysoký Andre the Giant. 4.) Technický wrestler Ted DiBiase byl znám jako zlý muž pod jménem The Million Dollar Man a v tomto duelu byl ve sváru se svým asistentem Virgilem, který se vzbouřil a dá mu pěkně na frak, čímž si získal všechny diváky. 5.) Na scénu přichází dvoumetrový a 150 kg těžký policajt Big Boss Man, kterého vyzval kanadský policajt Mountie. Oba se vsadili, že ten kdo prohraje stráví po zápase doopravdy noc ve vězení. Big Boss s přehledem vyhrál a Mountieho odvlekli v poutech. 6.) Tag team Nasty Boys byl všeobecně ve světě wrestlingu znám, fungoval dlouhé roky a málo se ví, že byli často obviňování s příliš tvrdého způsobu boje. Tedy, že doopravdy soupeřům způsobovali zranění. Ještě déle fungující Tag team Legion of Doom dal ovšem punkerům Nastys solidní nakládačku a stali se tak vůbec prvním Tag teamem, který vyhrál tituly ve třech profi-wrestlerských organizacích. 7.) Schyster aka Mike Rotunda byl znám spíše z Tag teamů a veterán Valentine vlastně taky, ale ten měl zvučnější jméno i zkušenosti. Samotný zápas, ikdyž měl Valentine dobrou formu, ničím neohromil. 8.) Poslední fajt mi přišel zajímavý, nebo spíše zvláštní ještě před zkouknutím. Radši bych koukal na svár mezi Hulkem vs Warriorem, ovšem tady mají společně vypleskat přestárlou iráckou bandu zápasníků, jejichž věkový průměr je přes 50 let. Do přeplněného zápasu zasahoval i wrestler Psycho Sid Justice jako rozhodčí, ale nic extra se nedělo. Ultimate Warrior, který jindy umí překvapit neměl moc prostoru, aby udivil nějákým trikem. V závěru u ringu požádá slavný Randy Savage svou manažerku Elizabeth o ruku. Jejich manželství trvalo sedm let. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Ok tak tenhle Summerslam se mi moc nelíbil. Je to i tím, že prostě tohle období mi moc neříká, mám raději období od příchodu Razor Ramona, na tyhle charaktery si musím zvykat. Každopádně, proč jsem vůbec tenhle Summerslam zkusil je kvůli zápasu Breta vs Mr. Perfect. A ano, tento zápas stojí za to. Je to fakt skvělej wrestling a klobouk dolů před Perfectem, ale tady sekundoval Bretovi opravdu s patřičnou grácií. Je to akční a má to opravdu spád, byl jsem spokojen. Ale s celkovou PPV už ne. Je pravda, že otvírák kvůli Britishovi a Rickymu je fajn, ale zbytek už fakt mne moc nebavil. Asi bych raději viděl Hulka proti Warriorovi než pospolu. ()

Reklama

Reklama