Reklama

Reklama

Psací stroj

(seriál)
  • Indie Typewriter (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Tři malí kamarádi z města Goa chtějí prohledat starou vilu, kde prý straší. Když se ale přistěhuje nová rodina, minulost domu se začne projevovat tak, že z toho mrazí. (Netflix)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Netflix dává možnost různým národním kinematografiím, aby se na jeho síti prezentovali a já jsem za to moc rád. Seriál „Typewriter“ není vyloženě skvělé umělecké dílo, není to ani výtečný horor, ale přece jen je vidět, že mu Indové dávají něco svého, specifického. A na rozdíl od některých indických hororových filmů, tohle seriálové pojetí funguje. A finální scéna... až na ty horší CGI triky je skvělá! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal jsem leccos,protože jde přeci jen o pro mě neprobádané území,ale že dostanu jen slaboučký příběh a jednu velkou nudu sem fakt nečekal...20% ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabý príbeh, nič príliš desivé ani hrozné. V podstate za mňa rodinný seriál ktorý v podstate nezaujal. Indický je len tým, že sa odohráva v Indii, no vlastne na Goa. Hodne sa mi nepáčili titulky, tykanie vykanie všetko jedno, vo filme si vykajú v titulkoch tykajú... keby som to nebola videla o nič by som nebola prišla. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Indická duchařina jako seriál a není to vůbec špatné. Prostředí a nápad se povedlo, postavy fajn, jen občas to zpracování trošku kulhá, ale rozhodně se nejedná o žádnou katastrofu. Koukatelný průměr z exotického prostředí. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem první díl, který jsem ohodnotil jednou hvězdou, protože jsem se nedokázal dostat do atmosféry, až jsem se přistihl, že to mám cca od poloviny puštěné jako pozadí. Takže nemám proč sledovat další díly. Líbilo se mi prostředí a myšlenka, provedení mě nedokázalo upoutat. Celek proto nehodnotím.... ()

Reklama

Reklama