Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent indických elitních speciálních sil Kabir (Hrithik Roshan) má sestavit a vycvičit tým pro boj s islámskými teroristy. Do Indie přijel právě jeden nechvalně známý člen ISIL a tuší se, že chystá velký bombový útok. Neví se ale kde. Khalid (Tiger Shroff), jehož otec byl odhalen jako zrádce a zabit přímo Kabirem, se snaží očistit jméno rodiny tvrdou prací v protiteroristických jednotkách a chce se účastnit i této mise. Kabir ho odmítá, ale na doporučení velení jej nakonec přijme. Moc mu však nevěří. Tvrdí, že zrádná krev se dědí a navíc mu zabil otce, což Khalid ví. Jenže teroristé, proti kterým tým stojí, jsou první liga a je nezbytné si naprosto důvěřovat… Je nutno celou teroristickou síť co nejrychleji rozkrýt a odhalit dříve, než bude pozdě. Jak se ale zdá, zase se roztáčí kola zrady. Nebo je vše jinak? (Big Bear)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (29)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Mega-epická a pompézní indická akční jízda! Testosteronem "překypující", anaboliky a posilovnou 30 hodin/den naboostovaní Alpha-males Hrithik a Tiger se proženou 155 minutovým akčním nářezem jako dva uragáni!! Karate, kungfu, střílení, honičky na motorkách, honičky autama, atomová raketa vypuštěná ze severního pólu, seskok z mostu do vody asi 1000 metrů dolů, emotivní dramata, kdy se hrdinům samotným derou z těch pompézních a od samotného začátku extrémně vypjatých scén, derou se jim slzy do očí... Do toho příjde několik naprosto nečekaných zvratů, kdy všem divákům padá klapačka nevěřícně na zem. V první polovině kluci taky zazpívají a zatančí, ve finále si to pak natvrdo v kostele (jak jinak!!) rozdají. A kdyby se tam na konci nakonec zeslíkli oba úplně do naha a ošukali se, ani bych z toho překvapenej nebyl, protože tam to od začátku stejně směřovalo ... Hele je to prostě masakrózní Indie se vším všady ... Můj epickej komentář si vynásobte stem a zhruba se dostanete na level toho filmu. Nemyslet, nepřemýšlet, vypnout mozek, nejlíp se pořádně vyhulit a budete se fakt bavit. Ale ne přímo tím filmem, ale na úkor filmu ... :-D ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tu to bolo u mňa skoro na 5. Fantasticky vystavaný príbeh, síce riadne podojená frenčíza MI, ale ok nič proti tomu. Roshan je "iba" cool, ale Tiger si strihol mega dvojrolu, za čo mu treba zatlieskať. Tú emočnú stránku moc neriešim, ale akcia obsiahla snáď všetko. Kontaktné martialy (a nejedna one-shotovka), prestrelky pri ktorých to len tak čvachtá krvou a finále ako sa dvaja rivali naháňajú na lamboch po zamrznutej zemi. Veľmi efektívne a na bolly musím povedať, že 2 a pol hodiny tu bolo plne využitých bez akejkoľvek vaty. Okrem spomenutého MI tu bolo cítiť aj riadny vplyv T2 a o výbuchoch až Bayovských, či Emmerichových rozmerov ani nehovorím. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $4,654,000Tržby Celosvetovo $67,179,155▐ Indovia sú čistý blázni, okopčiť Mission Impossible, no fúha. Doslova pózerské predvádzanie svalov, drsných svalnatých chlapov v najlepšej forme, akčné až nad mieru, spomalené vycibrené zábery, no ako keby to bolo od Baya. Je vidieť že Siddharth Anand asi úplne žerie americké akčné filmy, proste je tam stále cítiť Bay či John Woo. Prvú polovicu som akosi trpel tím všetkým čo sa na mňa sypalo, fakt dosť všemožne prekombinované. V druhej som sa už nechal unášať tým akčným dejom až mi tá strmhlavosť prestala vadiť ale druhý krát by som to už nedal, ten záver fakt už bol cez čiaru prehnaný. /55%/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Od Indů jsem už lecos viděl a musím říci, že jdou nahoru. Jasně, je to pořád takové hodně hi tech béčko, ale stačí už málo a bude to dobré. Hlavně omezit ty planoucí pohledy do kamer a trochu zkrátit to baletění při střelbě. Kdo se bojí písní a tanců nemusí. Ve filmu se s tím divák setká jen dvakrát a je to tam docela umně zakomponováno, takže to tak neruší jako jindy, kdy třeba vojáci najednou po boji začnou tančit jak smyslů zbavení. Indie má problém s islámským terorismem, čemuž se díky sousedům není co divit a tak i zde můžeme sledovat boj protiteroristické jednotky s islamisty chystajícími na hranicích Indie velký útok. Akce střídá akci a stejně tak co se týče lokací se divák podívá od Portugalska až na Severní pól. Za mne docela milé překvapení u kterého jsem vydržel bez zívání celých 155 minut. Dávám za 4 šachové figurky. * * * * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejdražší a největší Bollywoodský film letošního roku s dvěmi největšími bodybuildery a tanečníky a je to nečekaně dost super. Nejblíže má film k Fast and Furious, co se týká akce, příběhově je to samozřejmě daleko spletitější, často se skáče v čase a film dokáže šokovat nečekanými zvraty. Dějově mě to hodně bavilo, má to velmi rychlé tempo, intenzivní hudbu, různorodou akci ( motorky, sporťáky, letadlo, boj na zemi) a i ty dvě taneční vsuvky mě bavily ( první je úžasná choreo a podobný footwork dělám taky). Věřím, že né všem to sedne ( hodně lidí můžou odradit náruživé pohledy dvou hlavních protagonistů, či přehnanější akce), ale člověk si zvykne, stačí přistoupit na pravidla a taky na jiný svět. Testosteronem nabitá a vášnivá akčnárna, která má koule. 8/10: ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Tiger Shroff hraje kapitána Khalida Rahmani a sdílí s ním svoje skutečné datum narození – 2. 3. 1990. (Rominator)
  • Původní název „Fighters“ byl změněn po uvedení oficiálního teaseru v červenci roku 2019. (ALIENka_)

Reklama

Reklama