Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania X-8 se uskutečnila 17. března 2002 ve SkyDome (Toronto, Kanada). Na kartě se sešlo dvanáct zápasů.

1) Pre-Show: Rikishi, Scotty 2 Hotty & Albert vs. Mr. Perfect, Lance Storm & Test 
2) Wiliam Regal vs. Rob Van Dam (WWF Intercontinental Championship)
3) Diamond Dallas Page vs. Christian (WWF European Championship)
4) Maven vs. Goldust (WWF Hardcore Championship)
5) Kane vs. Kurt Angle 
6) The Undertaker vs. Ric Flair (No DQ Match)
7) Booker T vs. Edge 
8) Stone Cold Steve Austin vs. Scott Hall 
9) The APA vs. Dudley Boyz vs. Hardy Boyz vs. Billy & Chuck (WWF Tag Team Championship Four Corners Elimination Match)
10) Holywood Hulk Hogan vs. The Rock 
11) Jazz vs. Lita vs. Trish Stratus (WWF Women's Championship)
12) Chris Jericho vs. Triple H (Undisputed WWF Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (7)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Hulk Hogan vs. The Rock, souboj dvou generací, zápas dvou žijících legend tohohle "sportu"... dvou lidí, kteří mají největší podíl na popularizaci wrestlingu... a taky nejvíc fanoušku vůbec... konec zápasu dojme téměř k slzám každého wrestlingového fandu (nezainteresované to naopak asi rozesměje, neboť celý zápas je evidentně přehnaně hraný, ale to vůbec nevadí)... takový gesta se jen tak nevidí... Hogan tady musel Rockovi předat štafetu. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Souboj dvou legend? Ano, to určitě. Ale že by oplýval nějakou úžasnou choreografií, to určitě ne. Na to tady bylo až moc viditelných simulací. Sice oba dělali velkou show, ale viděl jsem i lepší souboje, a tenhle k nim určitě nepatří. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě každopádně jedna z nejsilnějších Wrestlemanií, co kdy byla, jelikož až na předvídatelný Main Event, mě často překvapily výsledky. Regalovo, DDPho a Jazzino vítězství bylo opravdu nečekané a kdo říká, že ne, tak kecá. (ta Jazz je teda fakt super mašina a sundala dvě fan favoritky, jako heelka - chápete to? V zápase po Hoganovi, před main eventem!!) Flaira proti Takerovi mi bylo líto. No a teď k Hogan Vs Rock. Všichni, co sledují mé komenty vědí, že netrpím žádným přehnaným fanouškovstvím ani k jednomu z nich, ba naopak. Hogan zruinoval svou autokracií WCW a Rock je pro mě hlavně marketingový produkt, podobně jako dnes Cena. Nicméně tenhle zápas zaslouží uznání a to z jednoho důvodu. Hogan udělal clean job. To nepamatuju, co sleduju wrestling. Aby ho někdo sundal bez nějaké pomoci nebo nějakýho předmětu, to se povedlo snad jen Goldbergovi v 98 Monday Nitru (ale to byla malá pondělní show, ne PPV). A on s plnou parádou se nechá porazit. No to prostě byl pro mě šok, už jen za to klobouk dolů. A taky kolik zápasů po roce 98 uvidíte, kde je Rock tak nepopulární :) Co se týče Main Eventu - to byla šaškárna na entou, HHH prostě opět zadominal svoí zákulisní mocí a chtěl být za borca jak i se spřeráženou nohou vyhraje čistě proti heelovi a Y2J tady v té době byl tak odpornej heel, že se na to nedalo koukat. Fanoušci to nežrali, bylo vidět, že to nikoho nějak nevzalo to jeho vítězství. To už tady bylo tolikrát. No zklamání. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Já bych na toho Hogana nebyl tak přísný :-)) Ruku na srdce on nikdy nebyl nějak oslnivý wrestler, ale jako persona je to snad největší legenda, takže jsem ochoten jeho slabý výkon (asi jako jediný z celé WM) tentokrát prominout, zbytek WM byl totiž výborný. ()

Reklama

Reklama