Reklama

Reklama

WWE SmackDown LIVE!

(pořad)
  • USA WWE SmackDown (více)
Sportovní / Akční
USA, 1999, 405x120 min (Alternativní 90 min)

Tvůrci:

Vince McMahon

Účinkují:

Theodore Long, Mark Calaway, Ric Flair, Hulk Hogan, Dwayne Johnson, John Cena, Glenn Jacobs, Paul Wight, Mike "The Miz" Mizanin, Kevin Nash, Paul Levesque (více)
(další profese)

Obsahy(1)

WWF SmackDown! je profesionálna wrestlingová show spoločnosti WWE. Vysiela sa od roku 1999, pôvodne v štvrtkovom večernom termíne. Od roku 2005 sa nakrúca v utorok a vysiela sa v piatok večer. (AdamesWWE)

Recenze (35)

Bullet odpad!

všechny recenze uživatele

Že v bedně dávaj spoustu píčovin jsem vědel ale po zhlednutí tohoto hnoje jsem zahořel obdivem k Ordinaci v růžové zahradě, páč neco tak debilního, stupidního a naprosto zbytečnýho jsem v živote neviděl.Jestli se tahle kokotina dostane i k nám tak balim kufry a stěhuju se na Mars a to i kdybych tam měl jít pěšky a bydlet pod širákem. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Starý špatný wrestling v novém načančaném balení s blink blink efekty. Já zkrátka nemusím steroidové ukecané herce, co parodují zápasníky aby pobavili stupidní část Američanů, která předstírá úplně stejně jako oni, že je to všechno skutečné a krvavé. O dost smutnější je fakt, že polovinu publika v "aréně" tvoří permanentně děti, které považují všechno za reálné a mají tedy pro dospívání perfektní vzory. Není nouze ani o předem připravené a teatrální slovní války a "aférky" manažerů, které mají čistě překvapivě dohru pouze a vždy v ringu (přijde údajný právník z Harvardu, co si to jde rozdat proti mistrovi do ringu, protože zastupuje žalující stranu proti němu) a vždycky vyhraje ten, koho má rádo publikum (a pokud ne, vyhraje v příštím díle). Nejvíce směšně pak působí situace, kdy si to proti sobě rozdávají dva úplní debilové, co ani nedokážou zamaskovat brzdící ruce před "pěsťovkama" a publikum u toho skanduje: "U-S-A! U-S-A! U-S-A!". Pro příznivce této sračky doporučuji spíše tuto stránku tohoto krásného bojového "sportu", ten už skutečný je. Ale proti gustu, pokud někoho baví sledovat dospělý naolejovaný chlapy, jak se v kožených slipech plazí po zemi a předstírají kobru, tak tento komentář neberte vážně a skvěle se pobavte. ()

Reklama

Wenzel88 

všechny recenze uživatele

Jo tak to je serial mého mládí. ročníky 2000-2002 jsou pro mne maximum kvality a atraktivity. Dnešní šou je už o hovně kromě starých znamych jmen, ale jinak nova generace je na hovno, asi tam budu musem vletět. A ještě poznamka tady pro ty frajery co maj csfd.cz na starost. David Arquette NIKDY "nehrál" ve smackdownu, akorat zkur*il WCW svym debi*ním filmem. No ale smackdown je WWF resp. WWE takže toho troubu vymažte. Jako zaryteho fandu mě to uráží. KANE forever ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na někoho asi toporné herectví zúčastněných působí natolik přesvědčivě, že zkrátka nemohou přenést přes srdce, že se někde dočetli, že je to celé fikce. To, jak v každém dílu upozorňují ať podobné kousky nikdy a nikde nezkoušíme je blbost. Když jsem byl menší, tak jsem mnoho z nich s přáteli vyzkoušel a nejenom, že nejsou nebezpečné, ale většina z nich ani nebolí. Když jsem byl menší, tak jsem wrestling žral a býval kvůli němu dlouho vzhůru. Dnes, když se vyjímečně koukám na televizi, přepínám a náhodou na něj narazím, tak se s chutí kouknu. Nejvíce se mi líbí na Eurosportu, protože tam jsou brutální komentátoři, kteří berou soutěž s podobným nadhledem, jako je to celé zamýšleno. Někdy mě sere, že zúčastnění jsou natolik nezkušení, že předstírají údery a přitom je jejich ruka alespoň 10 cm od místa, kam předstírají úder. To mě dokáže vážně nasrat, ale nějaký milý seskok z ringu, nejlépe v kombinaci se saltem, mi to celé vynahradí. Správně zběsilá americká zábava. Jen bych se na to nikdy nešel podívat přímo na stadion. Připadal bych si jako retardovaný imbecil. 3* ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Staré dobré WWF, starý dobrý Smackdown! :) Dodnes si pamätám na časy kedy som s netrpezlivosťou očakávala každý nový diel tejto skvelej show. Undertakerov typický príchod na harleyke, Kane a jeho plamene, akrobatické čísla Hardyovcov a samozrejme nedá sa zabudnúť ani na "zloduchov" ako Triple H, či Stone Colde Steve Austin... WWF v tomto období nastavilo latku príliš vysoko a obávam sa, že wrestling už nikdy nebude tým čím býval. ()

Galerie (196)

Zajímavosti (2)

  • Dňa 8.11.1999 sa odohrala epizóda, v ktorej účinkoval Arnold Schwarzenegger. Zapojil sa do "príbehu" medzi The Rockom, Stevom Austinom a Paulom Levesqueom. Poslednému menovanému dokonca uštedril niekoľko úderov a naopak, Austinovi pomohol a spolu s ním zakončili show vypitím piva. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama