Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva přátelé si přivydělávají praním peněz a obchodem s drogami. Vše se ale pokazí, protože se dostanou do křížku s nečestnými policisty. Moe (Liam Hemsworth) si ale po autonehodě vůbec nic nepamatuje. I přes to musí utíkat před zkorumpovanou policií s taškou plnou drog a peněz.. (O2 TV)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

RedRose 

všechny recenze uživatele

příšerných úvodních 30 minut, na které navazuje celkem průměrná kriminálka... námět, nebo původní myšlenka byla celkem fajn, ale to zpracování, to už nestálo za moc... casting celkem děsný, strejda mafiozo podnikatel, ktetý vypadá jak bezdomovec a ostatni ksichty taky nic extra a nevynahradí to ani (pod)průměrnými hereckými výkony... thorův brácha celou dobu spíš vypadá, že ho to nebaví, než že by hrál.... zkrátka námět fajn, ale měl ho dostat úplně jiný tvůrčí tým... 37% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Od filmu, ktorý natočil zrejme predavač kebabu som veľa neočakával. Nakoniec to nebolo až také zlé, napriek tomu, že premisa filmu ako stratená pamäť, pranie špinavých peňazí a drogy nie je ničím výnimočná. Toto však nebude tohtoročný najväčší úspech Liama Hemswortha. Už nič totiž neprekoná jeho rozvod s Miley Cyrus, ktorej sa konečne zbavil po predlhom polročnom manželstve. Táto mentálne hendikepovaná osoba sa zase rozhodla, že banány su fujky fujky a ochotne zase olizuje mušle. Ešte stihla chudáka Liama okydať, že vraj v manželstve s ňou veľmi veľa pil. To sa akože čuduje? ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Začiatok „Killermana“ naznačuje solídne B-ko – ale len začiatok. Ako sa ukázalo, všetky dobré nápady a herecké výkony vystačili len na začiatok. Ingrediencie ako „strata pamäti“ alebo „nečestný strážcovia zákona“ nie sú žiadnou novinkou – v tom problém nie je. Samotný problém je v tom, že tieto prvky sú v danom príbehu použité neefektívne a ani klasické klišé prvky nefungujú tak ako by mali. Pán Bader si pravdepodobne myslel, že film so svojou charizmou nejako zachráni L. Hemsworth. To sa nestalo. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Jestli tenhle film něco ukázal tak to, že pokud chcete prát špinavý prachy, hodně se nachodíte :D ale tím sranda končí. Liam není až tak charismatickej jako jeho brácha, abych mu sežrala všechno, kde hraje. Navíc když je scénář tak nudnej. (Kromě ne, závěrečného zvratu, ale toho, co bylo v titulkovém epikogu.) A snadno zaměnitelnej s každou další béčkovou žanrovou blbinou. Leč ono "o co jde" není tak hrozný. Protože, kdo je tady horší? Někdo, kdo si chce vidět na drogách nebo fízlové, který oněch obchodů zneužívají, protože si chtějí sami vydělat? A něco takovýho se stane. Čili se dostanete do situace, kdy po vás jdou poldové, aby jste je nenapráskali. Nevadí mi věci z druhé strany. Viz když si špinavý poldové půjčí ze skladu důkazů drogy na špinavý kšefty. Ale tohle je o týpkovi, kterej právě tyhle poldy naštve, a aby to bylo zajímavější, ztratí paměť. S tím se dá pracovat. Ale ne v tomhle případě. Scénář je až moc jednoduchý. Navíc mě štvalo, jak je zde řešena hudební složka filmu. To bylo dost ubohý. Třeba scény z klubu. To mělo bejt přesně obráceně! Nebo na chvíli ticho, při rvačce na hajzlu. To je asi rozdíl mezi filmem na který máte dost peněz a filmem, co jde rovnou na dvd. Za hodinu se nic nestalo a bylo to fakt nuda. Navíc jsem nepochopila název filmu. Tam není žádný zabiják. (Teď?) To je na hlavního hrdinu? Vždyť to byl neskutečnej trouba! (To si budete říkat prvních 90 minut.) A když si v druhé polovině vzal do ruky konečně bouchačku, nevěřila jsem mu, že je drsňák. Ani s mačetou. (Navíc se ukázalo, co jsem tušila od začátku, kdo je Moe. Proto je český název brutálně trapnej!!! A proto ta dementní ztráta paměti?!?!? To šlo vymyslet líp.) Takhle to výsledku působilo jako kdyby někdo začal psát scénář, dal tam všechno, co potřeboval a potom si vymyslel to "překvapení" na závěr. A ty špinavý policajti? To byly spíš magoři. Dokoukat to bylo náročný... :( škoda, že bude pokračování. Byla by to hezká bromance :D ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Byt to v rukach Manna, Scorseseho, Scotta, Ritchieho, Ayera a pod. chrochtali by sme blahom. Takto ma reziserove vedenie filmu vyslovene nastvalo a po zaverecnej twistovej sprave sa hnev este znasobil. Killerman ma viacero prijemnych civilnych veci, celkom dobre ksichty vybrane podla zivota, avsak uporne tempo, nulovy rozpravacsky talent a neinvazivna rezia podlamuju filmu nohy. Su hlinene, hoci chcu byt krvave, su dolamane, hoci by chceli pevne stat, su ciste, hoci chcu sa zamazat. Skoda sterilnosti filmu, ktoremu by to vzhladom na to xo chcel povedat, svedcalo lepsie rozpolozenie. (Videne 21.3.2021, Filmplus archiv) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama