Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po mnoha sklizních... Honza (Kryštof Hádek) a Klára (Tereza Ramba) se stali rodiči dvojčat a majiteli vinařství. Všední starosti je však odcizily a momentálně žijí odděleně. Toto je příběh renesance jejich lásky v překrásné krajině jižní Moravy. Pro Kláru s Honzou nastává rozhodující čas vinařského roku – vinobraní. Honza se za dramatických okolností po letech setkává s kumpánem Jirkou (Lukáš Langmajer). Ten se nadšeně hrne do návštěvy Moravy, aby pomohl se sklizní, které samozřejmě vůbec nerozumí. Zatají přitom Honzovi, že svého pubertálního syna Kubu, který cestuje s nimi, unesl, a k tomu utíká před dluhy, které stihl nasekat za dobu, co se neviděli. Honza s Klárou mají sami problémů nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím ve vinicích. Klára navíc bojuje s úklady zaměstnance Humpla a předsudky okolí, které nevěří, že coby žena může dělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václav Postránecký)... (Bioscop)

(více)

Diskuze

d@rkWolf

d@rkWolf (hodnocení, recenze)

Totální nuda...první 2 byly docela zábavné komedie, co se nebraly vážně(jestli je někdo bral vážně, je mi ho líto), tohle byla vážně nevážná nekonečná nuda. Naprosto zbytečný film...

stanod

stanod (hodnocení, recenze)

Nemal by byt nazov filmu miesto 3Bobule len 3obule ako je to na plagate?

Brakant

Brakant (hodnocení, recenze)

TominoLa

Hůř než druhý díl to přece ale dopadnout nemohlo... I tak je to filmařská ubohost. Především vadí totální nedotaženost scén. Je to filmařsky odfláknuté. Jakž takž ujde kamera, ale ta to sama neutáhne... A ten Vican na začátku s kemošem Rodenem, to si taky mohli odpustit, se tam takhle sebeprezentovat. Vican není Stal Lee, že... O tom nadměrném product placementu (včetně odkazu na sýrárnu pí. Vicanové) ani nemluvě. Sračka, málem jsem to nedokoukal...

Brakant

Brakant (hodnocení, recenze)

Ozzy2

S hodnocením filmů souhlas, ale co do vín je to nesmysl, na Moravě dneska vznikají fantastická vína. A to i červená... Samozřejmě je třeba jezdit k dobrým vinařům, ne ke "Kozderkům"...   

Uživatel Sethlans smazal svůj příspěvek.

Uživatel Sethlans smazal svůj příspěvek.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

RUSSELL

To je dobře, tahle moravská sračka pro moravský ožraly, , reklama na jejich patoky si nezaslouží nic, než skončit v plamenech v kotelně.Jednička ještě jakž takž, dvojka už byl shi a tohle jistě není o nic lepší.

na příspěvěk reagoval Brakant

RUSSELL

RUSSELL (hodnocení, recenze)

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí, společnost BIOSCOP dočasně ruší distribuci filmu 3Bobule do kin, včetně pražské a slovenské slavnostní premiéry a veškeré naplánované akce spojené s uvedením filmu 3Bobule.

na příspěvěk reagoval Komi98, Ozzy2

miz.

miz. (hodnocení, recenze)

TominoLa

Ano, souhlasím, viděl jsem to včera. Komu se líbily předchozí dva díly bude se jim líbit i tenhle. 

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Postránecký stihl natočit jen pár vět jako audiozáznam. Takže ve filmu uslyšíme jen jeho hlas třeba v telefonu nebo tak něco.

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Podle všeho by se měl vrátit i Postránecký, měla by to být jeho poslední role. Akorát, že nedávno vyšel článek, že natáčení začalo až teď, tak asi jeho scény natočili už s předstihem, před natáčením zbytku filmu.

Související novinky

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama