Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mohamedova rodina nahlásí zmizení svého syna s tím, že odkazuje i na bezprostředně předcházející pokus o únos dítěte v sousedství. Zoufalý otec věří, že se podaří chlapce nalézt živého, ale kusé informace od policie ho stále více znervózňují. Vyšetřovatelé Šabaku jsou povolání k nálezu mrtvého těla v Jeruzalémském lese. Dle všech indicií jde o chlapce, kterého někdo zavraždil nezvykle brutálním způsobem – dal mu vypít benzín a poté ho zapálil. Nedaleko mrtvého těla je nalezen Mohamedův telefon, ve kterém policisté odhalí překvapivé fotografie. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl jsem sice nijak zvlášť nezkritizoval, je ale pravdou, že mě příliš nepřesvědčil. Druhá epizoda už pro mě byla mnohem zajímavější, bavil mě vývoj příběhu a byl jsem rád, že se děj dostal do velmi slušného tempa, které mi minule citelně chybělo. ()

Vlkys 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duhý díl je koukatelnější nežli ten první, děj se začíná docela zajímavě rozbíhat a přicházejí první náznaky, že ne vše bude tak, jak se prve zdálo. pokračuje vykreslování postav. Israelská atmosféra a reálie výborné! ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama