Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 11. srpna 2019 ve Scotiabank Arena (Toronto, Ontario). Na kartě se sešlo dvanáct zápasů.

1) Kickoff: Drew Gulak vs. Oney Lorcan (Cruiserweight Championship)
2) Kickoff: Buddy Murphy vs. Apollo Crews 
3) Kickoff: Alexa Bliss & Nikki Cross vs. The IIconics (Women's Tag Team Championship)
4) Becky Lynch vs. Natalya (Raw Women's Championship)
5) Goldberg vs. Dolph Ziggler 
6) AJ Styles vs. Ricochet (United States Championship)
7) Bayley vs. Ember Moon (Smackdown Women's Championship)
8) Shane McMahon vs. Kevin Owens (Pokud Owens prohraje, odejde z WWE)
9) Charlotte Flair vs. Trish Stratus 
10) Kofi Kingston vs. Randy Orton (WWE Championship)
11) "The Fiend" Bray Wyatt vs. Finn Bálor 
12) Brock Lesnar vs. Seth Rollins (Universal Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Fajne, fajne, fajne. Ženičky úplná paráda, Zlatovec to stále má, Ricochet beží ako prvý po kolegoch waaw, Ej Džejovi buzeranti sú priteplenejší a priteplenejší, Indovia úspešne ponižujú svoj vlastný národ znova a znova, Bejly už nech ide do piče lebo absolútne nerozumiem prečo ju protežujú, a ja som vravel že Kevin potrebuje priestor na svoj najväčší feud kariéry a je to tu mám rád tento podvodný štýl víťazstiev, a znova ženičky úplne parádne Trish still got it Charlotte is queen, Randy a Kofi bullshit koniec, BRAY WYATT na hrad toto je úplne chorá šupa wwwwwwwaaaaaaawwwwwww, Rollins Rollins Rollins Rollins Rollins Rollins Rollins. Len ten kick-of bol taký slabší, ale v tieni ostatného sa to odpúšťa. A vy tu s výnimkou torture666 a TommyZR ste prijebaní. Ale to nevadí veď všetci sme dietky božie. Ibaže by nie. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Becky Lynch vs. Natalya - 3*, Goldberg vs. Dolph Ziggler - 4*, AJ Styles vs. Ricochet - 4*, Bayley vs. Ember Moon - 1*, Shane McMahon vs. Kevin Owens - 4*, Charlotte Flair vs. Trish Stratus - 3*, Kofi Kingston vs. Randy Orton - 3*, "The Fiend" Bray Wyatt vs. Finn Bálor - 5*, Brock Lesnar vs. Seth Rollins - 3* ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Solídna PPV so solídnymi zápasmi. Čo vyniklo bol The Fiend - kreatívne, spolu s 24/7 titulom, to najlepšie čo main roster ponúkol za posledných pár mesiacov. Prekvapivo Trish vs. Charlotte ponúkli skvelý match. Mimo toho, nijaké prekvapenia, len niekoľko skvelých momentov a fantastický Fiend. Neľutoval som byť hore do pol štvrtej ráno, a to je hlavné. ()

Reklama

Reklama