Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál vychází z literární předlohy britské spisovatelky Helen Beatrix Potterové. Jeho výtvarné pojetí odpovídá původním ilustracím. Příběhy Petra Králíčka a jeho přátel se odehrávají v přírodě a vyprávějí o zvířecích a lidských charakterech. V krátkých pohádkách děti proniknou do života zajíčka Benjamína, paní Bodlinkové, Johnnyho Měšťánka, paní Myšičkové, Samuela Fouskáčka, krejčího z Gloucestru, kocourka Toma, kachny domácí Jéminy, pana Toda, pana Jeremyho Rybáře a dalších. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je velkým mínusem FEXu, že nedokázal tohle pořádně prodat, ani když byl v kinech film o Beatrix Potterové Miss Potter. Nejsou to dobří obchodníci a přitom je to skutečně nádherná záležitost. Kválík v gatích, jó, to je moje ;) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Britská parádní záležitost, která k sobě spolehlivě připoutá nejen nejmenší, ale i rodiče. Takhle by měly vypadat animované pohádky pro prťata. Jako dospělák velmi oceňuji hrané pasáže s nádhernou hudbou. Nevím jak ,a nějak se tam podařilo vpravit kouzlo anglického venkova. Momentálně rád poslouchám CD madam Lesley Garret - A North Country Lass a některé písně stylem i aranžmá téměř totožné s úvodní písní těchto pohádek. Nádhera! * * * * ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Nádherný seriál, ktorý je animovaný, ale zároveň hraný. Prináša krásne a zároveň známe rozprávky spisovateľky Beatrix Potterovej, ktora je dokonca v hranej časti stvárňovaná jednou z herečiek. Veľká Británia si navyše v tomto seriáli zachováva svoje daždivé počasie, čo je skutočne nádherné. A tie domčeky.... :-) V slovenskom znení: SZIDI TOBIAS, EVA KRÍŽIKOVÁ, MAREK ŤAPÁK, INGRID HANZELOVÁ iní. Réžia slovenských dialógov: EVA GALANDOVÁ ()

Zevon 

všechny recenze uživatele

Jejdanenky to je ňamka! Výborné, příběh, aranžmá, hudba, hladilo mi to dušičku, když jsem se cpal ráno kyselou rybičkou :-) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Neviem, táto miniséria ma až tak nedostala. Je to až príliš večerníčkovské, zamerané na príliš malé publikum a ani tie väčšie deti by to zrejme veľmi nezaujalo práve kvôli jednoduchosti príbehov. Navyše aj tie animácie tak akurát na úrovni 90-tych rokov, čo už teraz ozaj nemôže zaujať. 40 % ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších mých nejoblíbenějších  dětských animovaných seriálů který jsem měla možnost párkrát v televizi shlédnout, jen mně mrzí že nebyl tak často k vidění jako známější dětské animované seriály se zvířecími hrdiny jako od Disneye, asi protože nebyl tak úspěšný nebo patřil mezi klasiku která v současné lidi a tudíž ani budoucí lid (děti) nezajímá ti radši dají přednost před nevinností erotice, násilí a vraždám jako jejich rodiče protože je nedokáží uhlídat nebo je nezajímá jaká osobnost se z jejich dítka může vyvinout (nadrženec,násilník,vrah, povaleč, opilec a tak dál). Jestliže bych měla vychovávat dítě tak rozhodně mu raději pustím tyto klasické pohádky se zvířátky, které mu vysvětlí co jsou zlé vlastnosti a co dobré, prostě bych dítě před nechutnostmi uhlídala aby mělo v dospělosti správný charakter, a klasika ta jej správným činí. ()

LucillaK 

všechny recenze uživatele

Pohádky mého dětství! Půvab kreseb Beatrix Potter nikdy nezestárne. Ráda se k nim vracím. A ještě navíc ten nádech Anglie během úvodu do příběhu přímo zbožňuju. "Pane Jacksone! Vy máte ale špinavé nožičky!" ()

Reklama

Reklama