Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ivana s dcerou se stěhuje na přehradu. Palyza však bydlí odděleně. Libuše sdělí Jožinovi, že je těhotná. Spor Šperla a jeho snachy narůstá. Snacha se chce odstěhovat. Panuje sucho a hrozí nedostatek pitné vody. Palyza s Rudyšarem a ing. Remzou se přou o nejvhodnější řešení. Remza přes odpor hrázného prosadí zastavení vypouštění vody do řeky. Hrozí ovšem úhyn ryb, a tak hrázný na vlastní odpovědnost příkaz poruší... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zajímavý díl plný příběhů i veselých situací... Jinak ten lov byl super i ty řeči okolo... Njn to byla doba úplně jiná a tak se to musí brát... ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedá se nic dělat. Nuda dosáhla takových rozměrů, že po druhém dílu končím. V podstatě mě zaujal jen neodolatelný playboy Jandák a nerudný dědek Holý, kterak nekompromisně setřel svou snachu, jinak se neděje vůbec nic, co by stálo za řeč, a neobjevuje se jediná postava, která by vyvolala nějakou emoci. ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trosku me prekvapil uz prvni zaber, kdy se obyvatele prahradova seznamuji s lidmi co už tam urcite nekolikrat byli...:D nejlepsi je v toma jandka s jeho kecama at si nekdo necinta na pentli. ()

Zajímavosti (1)

  • Tento díl se natáčel na přehradě Kružberk, na nádraží Budišov nad Budišovkou, Ostravě. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama