Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drogová mafie se rozpíná. Vláda USA nasadila nejnovější satelitní systém IRIS ONE na vyhledávání drog kdekoliv na zemi. Drogový boss Salvatore se cítí být ohrožený. Vymyslí nebezpečnou odvetu. Unese ponorku a namíří atomové hlavice na New York. DELTA FORCE zasahuje! (oficiální text distributora)

Recenze (9)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takovéto snímky byli ve své době neskutečně in a to hlavně zásluhou Chucka Norrise v obdobné sérii. I přes jednoduchost pyrotechnických efektů a dávání důrazu na akčnost je znatelný příběh, který se (jak jinak) věrně drží zavedené dějové šablony. Hned na počátku příběhu uvidíme akci jednotky DELTA FORCE pro seznámení s nimi, po které se objeví hrozba a touto jednotkou řešení problému. Dnes už jsou mnohé scény spíše k smíchu, ale z nostalgického hlediska se jedná o příjemné připomenutí doby, kdy jsme takovéto snímky hltali s plnou vervou. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Větší kravinu z vojenskýho prostředí sem už hodně dlouho neviděl. Hned od začátku sem vytušil skoro kařdou scénu jak se bude vyvýjet a to mě většinou napadaly úplný kraviny. Hlavní herec nesympatickej debílek co si hraje na tvrďáka a příběh naprosto nesmyslnej a debilně se vyvýjejíci. Jen díky pár né úplně stupidním scénám nedávám odpad, ale tahle sračka unikla opravdu jen o kousek. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zajimavej obsah i kdyz jenom tak mimochodem to je dej trojky ale to je detail po slusny jednicce zmizeli vsichni herci co za neco stali a toto je jenom tezce zkripajici prumer ktery dusi zbytecne dlouha stopaz a malo akce potesil jenom ten nesmrtelnej padouch a aspon jeden fight na konci jo a ted korekce nebezpecny terorista Lukesch unese ruskou ponorku kterou hodla vyzbrojit a zautocit na USA pokud neobdrzi 25 miliard dolaru zastavit ho muze jedine delta force [oficialni text Wacoslava1!] ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepším dílem této série. Asi mi to sedlo, má to dobrý příběh, dobré herce a akční scény. Béčka mám rád, zde bylo sice vidět vše až moc béčkovitě, ale největším problémem to není. Trošku ubrat délku by neuškodilo. Film jsem viděl 4x a určitě se k němu někdy vrátím. Hodnotím na poctivých 70% = **** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No jde vidět, že co se týče akce, tak se chlapci snažili víc jak v jedničce, ale ten příběh a nějakej pentagon si taky mohli nechat. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Branice dosiroka otvorit, bodycount aka prequel k Hot Shots 2 ide na plne Vinove obratky. Mozgovy vyplach priam nadpozemskych rozmerov. Vojakobranie na pockanie za originalneho pouzitia zbrani a taktiky. Rotacny gulomet je pouzity sposobom, ktory berie iluzie. Spinavy hnoj armadnych americkych rozmerov. (Videne 16.3.2021, Filmplus archiv) ()

Reklama

Reklama