Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezident nařídí, aby se okamžitě demontovala Kobra, nová dokonalá zbraň, protože už jen její samotná existence může způsobit politické problémy. Do 28 dnů se musí převézt na základnu Raicon, aby nedošlo k jejímu zneužití. Děj pokračuje o dva týdny. Je doba předvánoční, na základně se horečně pracuje, ale přesto si výzkumníci najdou chvilku na vánoční party. Vedoucí inspektorka Laurie Weberová odjíždí se synem Rickim domů, jenomže na základně zapomněla jakési důležité dokumenty a vracejí se pro ně. Mezitím však základnu přepadlo podivné komando, kterému velí robot. Teroristé nejdříve vyvraždí osádku řídícího střediska a pak i všechny účastníky zmíněné party. Pak se spojí s armádním a policejním velením a kladou si podmínky. Žádají propuštění dvou svých spolubojovníků, irských extrémistů a vojenskou helikoptéru, v opačném případě hrozí útokem na Washington. O přítomnosti Laurie, Rickieho a údržbáře Franka zatím nevědí a v klidu se připravují k aktivaci Kobry. Laurie však jejich záměry odhalí, uvědomuje si veškeré hrozící nebezpečí a ví, že musí vetřelcům jejich úmysl překazit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

VESELE VANOCE! ja nepopiram ze je to neoddiskutovatelne spatny film ale ted budu hodnotit srdcem! tenhle film odjakziva miluju a nestydim se za to John Eyres je muj oblibenec a pro mne je tenhle film proste symbolem Franka Zagarina kterej tu vypada neskutecne Cool a i kdyz hraje androida kterej na konci zmagori a vsechny pozabiji a snazi se tvarit necitelne je na nem videt ze si zabijeni lidi nepokryte uziva hlasovy cip k hlavnimu trezoru kde je ?! to ja nevim Nerozumim ti! Tak kde jsme to prestali? nasrat! SPATNA ODPOVED! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Naprostý copyright Die Hard a ješte dost podobný filmu Automatic s Grunerem, natočený téhož roku akorát že Android je tentokrát záporák. Jak už jsem psal Copyrighty celkem toleruji, ale tohle nebylo nic extra. Hlavně me dostalo jak na konci prej: ,,zbývají tři minuty" a na počitači se ukáže 2:99 wtf? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jedničky zde už sice máme "Ramba", který dokonce umí kopy z otočky, ale naštěstí ten černý humor a jistý nadhled zůstaly, takže se na tohle akční béčko dobře dívá, akce jsou slušně natočené, jen teda v komparzu měli daleko víc hezčích holek, než je ta pizizubka v hlavní roli, která rozhodně nemá "hezký zadek". Jen si tedy mohli vyhrát s tím, proč toho kluka měli asi třikrát na mušce / v rukou a stačilo jen stisknout spoušť / jeho krk, případně ho shodit dolů, ale ani jednou ho nezabili. A také, když se odpočítávají tři minuty, tak displej rozhodně neukáže 2:99. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka prakticky ponuka to iste, co jednotka, len je vsetkeho viac, ale mna to bavilo menej. Akcnych scen pribudlo, ale ich kvalita sa podla mna zhoorsila a pripadali mi nudnejsie. Akurat bitky su lepsie, ale tie to nie je ziadna hitparada. Takisto je tu zabavnejsi hlavny hrdina. Zaporak ostal ten isty, stale pôsobivy Zagarino. Vysledkom je taka tupa nonstop strielacka, ktoru si pubertaci urcite uziju, ale ja si na tento typ filmu pripadam uz prilis stary. 4/10. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Android obsadí středisko s atomovými zbraněmi a požaduje vrtulník. Film je celou dobu tak tmavý, že v něm není nic vidět, včetně děje. Teroristé, které tam zavedl android, střílí vše co se hýbe a hlavní hrdinové přežívají, zatímco android chodí nahatej po středisku a policejní auta v okolí vybuchují. Velice, velice špatná napodobenina Terminátora. Jednička hodně ušla, ale tohleto je úplná katastrofa. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dej, za ktorý by sa nehanbili ani rozpočtovo vyššie filmy, je v poriadku. Ale jeho spracovanie a chabé tempo robí z neho nudný film, v ktorom sa dalo pozerať iba na zopár súbojov. Trochu málo, aj na béčko. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem horší. Ten konec to ale sráží dolů. To už je moc. - F. Zagarino vypadá jak úchyl. A ješte měl roli cyborga, no páni ! ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Pokud jednička byla sympatické céčko, kde Martin Kove hláškoval a vytvořil fajn zábavu s akcí, tak dvojka je čisté zetko. Přibylo více trapností, toporných výkonů, nelogičností a naprostých blábolů. Nemluvě o zpomalených záběrech. Je tu hodně scén, které Vám utkví v hlavě. Ale ne v tom pozitivním slova smyslu. Úplně jasná demence. Frank Zagarino aka Terminátor aka Ivan Drago je dobrý záporák a drží se na vlně jedničky. Jen je mi líto, že z těch miliard kulek se ani jednou nedokáže trefit. Nebo vlastně ano. Křivdil bych mu. Dokáže se trefit do ležící zraněné ženy. Fakt lempl. A proto jeho nejlepší pasáží je pronesení slov "Veselé Vánoce". ()

Reklama

Reklama