Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thriller o pilotovi, ztracené paměti a minulosti, která se vrací za nečekaně dramatických okolností. Mladý Američan Nick Brody býval vojenským pilotem a před pěti lety ztratil paměť při vojenské akci. Nyní pracuje jako letecký inženýr a žije poklidným životem se svou hezkou ženou a malým synkem. Jednoho dne se však objeví na scéně vrah, který se ho pokusí zabít. Nick si uvědomuje, že odpověď na otázku Proč? musí hledat ve své ztracené minulosti a jediný způsob, jak ho porazit, je v odhalení tajemství a odvaze postavit se tváří v tvář skryté skutečnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Na opakované shlédnutí musím souhlasit s Lacem. Tohle je opravdu totální nudná a zmatená sračka určená skutečně jen otrlému divákovi, ale i to je diskutabilní, protože když to vezmu kolem a kolem, tak si říkám komu je tohle vlastně určeno. Fanoušek akce se bude nudit, protože většinu z té akce tvoří vykradené záběry z jiných filmů této kategorie. Příběh je konspirační slátanina bez hlavy a paty navíc můj oblíbenec přes bojová umění Bryan Genesse tu zcela trestuhodně vůbec nic nepředvedl a co si budeme povídat, tak herectví nebylo zrovna jeho doménou. A i kdyby ano, tak v takto extrémně mizerně napsané roli by ani sebelepší herec neměl šanci cokoliv předvést. Takže zapomenout a spláchnout. Tenhle film vám za 90 minut vašeho života opravdu nestojí.0% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Do akej kategórie zaradiť akčniak, ktorý vykráda akčné scény zo zetkových akčniakov? To je proste čistý odpad. Tie prechody medzi scénami z iných filmov a novými zábermi sú tak strašne očividné. No a príbeh je hovadina v ktorej sa Bryan Genesse celý čas ksichtí a gúľa očami jak full retard. Film pre extra otrlého diváka. 0/10. ()

Reklama

Reklama