Reklama

Reklama

Lovec z podsvětí

(seriál)
všechny plakáty
USA, 1998, 60 min

Kamera:

Herbert Davis

Hrají:

Peter Horton, Lori Petty, Teri Polo, Stacy Haiduk, John Glover, Octavia Spencer, Mark Valley, Gary Anthony Williams, Rosalind Chao, Holly Fields, Roger Yuan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Detektiv Ezechiel Stone (Peter Horton) zavraždil muže, který znásilnil jeho ženu. Když je pak po dvou měsících zabit při přestřelce, přijde za chladnokrevnou vraždu do pekla. Po patnácti letech mu Ďábel (John Glover) dá druhou šanci; z pekla uprchlo 113 duší a Stone je musí všechny vyhledat a poslat zpátky. (Rajne)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele

Od první chvíle, co vyleze z metra, je mi hlavní postava krajně nesympatická. Pak začne honit pedofilního kněze - ó, jaká originalita, proč radší nešel do českýho parlamentu? ;-) - a celé to začne vypadat spíš jako pohádka o čertovi a Káče. Nebo od Drdy jak Honzu Jírůj vzal omylem čert a princezna ho šla zachraňovat. I ta kamera je podobná, fakt. ()

Trash 

všechny recenze uživatele

Nezáživné? Neoriginální? No nevím, mě to tenkrát, když to dávali v bedně, pohltilo pořádně. Temné mysteriózní thrillery mám rád, a tady jsem svoji dávku dostával pravidelně... A navíc se mi líbily ty jeho kérky! :c) ()

Reklama

Reklama