Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když po svém povýšení získá i více pracovních povinností, rozhodne se Melanie (Jessica Morrisová) najmout Phoebe (Ashlynn Yennieová) jako svoji osobní asistentku. Chytrá a prohnaná Phoebe má však postranní úmysly a zvrácený plán – chce dosednout na Melaniino místo a pomstít se i její matce Carol (Dee Wallaceová). (HBO Europe)

Recenze (12)

Ondak odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvou filmech ze série špatný ... jsem se odhodlal na třetí. Bohužel také můj poslední, protože zde jsem měl problém i film dokoukat. Psychopatická asistentka se rozhodla všem zničit život, ale takovým způsobem, kterým by ani v telenovele neměli šanci konkurovat. Stupidní dialogy úplně o ničem a přehrávání a mimika herců je otřesná a až k smíchu. První hodinu se jen mluví a utrpení se jen prohlubuje. Poté se to ke konci rozjede, ale úplně stupidním způsobem. Třeba věta: "studoval jsem informatiku, tak dokážu najít cokoliv na kohokoliv" mě málem dostala do kolen. Borec použije srovnávač tváří jak v FBI a za 10 vteřin ví kdo to je... Prostě už této sérii filmů nedám dobrovolně šanci. Jestli za tohle někdo někomu platí... Jednou pochopím, ale každý film z této série špatný NĚCO probíhá téměř stejně ŠPATNĚ. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabučká vec – podobné filmy na úrovni TV sme už videli niekoľkokrát. Vždy ten istý a samí scenár s klasickým vývojom príbehu. Záver rýchly a áno vadí mi, že nevidíme, ako Melanie dala do poriadku svoj život, čo Phoebe takmer zničila. Z hereckej stránky tu najviac úsilí vykazuje A. Yennie, ktorá hrá psychicky narušenú a manipulatívnu ženskú (je však na nej vidieť, že s ním nie je niečo v poriadku). Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama