Reklama

Reklama

Životní vášeň

  • Austrálie Balboa Blvd

Obsahy(1)

Mladý muž zjišťuje tragické i dojemné informace o své minulosti a basketbal se pro něj stává více než jen hrou. (Filmbox)

Recenze (2)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Film, který je jako stvořený pro basketbalisty. Lidi co hrají basketball nebo mu nějak rozumí a zajímá je tak musí zkouknout. Pro ostatní to bude jen další sportovní film s trochu nezajímavým příběhem, ale s dobrými herci a postavami, které si člověk oblíbí. Já jako basketbalista dávám 4 hvězdy. 7/10 ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh mladého človeka, ktorý pred rodinnými problémami z detstva (napr. adopcia) nájde útočisko v basketbale. Život ho dá dohromady s ďalším človekom, ktorý sa snaží vysporiadať s ešte väčšou životnou tragédiou, ako on. Jednoduché vedenie príbehu, nekomplikované postavy (a „malá“ reklama na životopisnú knihu Michala Jordana). Trochu hlbšie zachytenie charakteru postáv (a ich vývoja) by pravdepodobne viedlo k vyššiemu hodnoteniu. Film, ktorý napriek tomu, že nie je na 100% spojený s basketbalom, ma oslovil omnoho viac ako nedávny Hustle. P.S.1.: Tiffany West is a pure beatuy! P.S.2.: „Michael Jordan je najväčší basketbalista všetkých čias.“ Čo Kobe alebo LeBron?“ „LeBron nemá ani šancu! Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama