Reklama

Reklama

Láska navždy

  • USA Endless (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Dva zamilovaní teenageři Riley a Chris jsou rozděleni tragickou autonehodou. Zatímco Riley se obviňuje za smrt svého přítele, Chris uvízl v limbu. Naštěstí oba najdou způsob, jak se znovu spojit. V milostném příběhu, který přesahuje všechny aspekty života i smrti, se Riley a Chris musí podrobit nejtěžší zkoušce ze všech: jeden druhého nechat odejít... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (15)

ElleElie 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý, ale bohužel zpracování se mi vůbec nelíbilo. Kdyby podobný příběh natočili podle nějaké knižní předlohy, udělali by líp. A že je takových velmi povedených knih s podobnou tématikou. Neurazilo to, ale skoro to na mě působilo jako špatný TV film. Postrádala jsem tam tu správnou hloubku. Hlavni obsazení mne ničím nenadchlo a osobnosti hrdinů také ne. Opravdu škoda. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Režisér Scott Speer po Midnight Sun sa rozhodol natočiť ďalší romantický príbeh, kde dominujú tragické a dramatické prvky. (Jeho rozhodnutie je pochopiteľné, pretože „Midnight Sun“ nedopadol zle.) Príbeh o dvoch mladých zamilovaných, ktorý sa skončí predčasne a tragicky. Film viac zameriava na „korektné“ ukončenie ich vzťahu, s myšlienkou „život ide ďalej“ a že „ty za to nemôžeš“. Potenciál „druhého sveta“ nie je dobre využitý. Jeho spojenie s reálnym svetom nie vždy je ideálny (je vidieť, že tvorcov inšpiroval aj film Ghost, ale od jeho kvalít sú ďaleko). Scenár má niekoľko nedostatkov a film nestojí na pevnejších základoch. Tretiu hviezdu dávam dvojici A. Ship / N. Hamiltom (vekový rozdiel medzi nimi nie je nijak vidieť), pretože ten (potrebný) kontrast medzi nimi je v podstate v poriadku. V tejto filmovej subkategórii sú aj kompaktnejšie snímky. P.S.: Súhlasím s poznámkami, že blonďavé vlasy pre Famke Janssen sa nehodia. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $846,294▐ Trošku až nečakane ale táto ducharina až nadmieru dobre fungovala. Nápadito premyslené, herci dosť slušne hrajú, aj keď blonďatá Famke Janssen skôr svojím výzorom postraší. /75%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je teenagerský Duch alebo teda Duch 2, ale chlapec nemá charizmu Swayzeho a samozrejme ani to dievča nemá na Demi Moore. A celé sa to vanie v inej atmosfére, myslím, že tú umelú romantiku pretláča smrť. Začína aj končí sa to smrťou a počas celého deja sa rieši len smrť v tom pochmúrnejšom šate. Samozrejmosťou je, že všetky páry sú tu čiernobiele, inak to v USA už ani nejde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Námět je neskutečně libivá záležitost. I z toho důvodu jsem si říkal, že Lásku navždy zkusím. Navíc i Půlnoční láska od stejného režiséra byla z podobného ranku, tak jsem tu úplně neočekával průser. Ten se ale dostavil záhy. Scénáristi si s námětem dělali co chtěli, nedával vůbec logiku. Nejtrapnější scéna byla ta lekce krájení brambor. To jsem si říkal, že dál už to dojít snad nemohlo. Jenže pak pokračuje sérii nelogičností a já měl co dělat, abych tuto Hallmark friendly záležitost vůbec dokoukal. Co naplat, že herecká dvojka byla fajn. Tady to sestřelil neskutečně blbej scénář. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama