Reklama

Reklama

Santa Barbara

(seriál)
  • USA Santa Barbara
USA, 1984, 2137x45 min

Hrají:

Marcy Walker, Judith Anderson, Nicolas Coster, Bruce Gray, Abe Vigoda, Leigh McCloskey, Robin Mattson, Jeff Allin, Jane Sibbett, John Callahan (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tento seriál běžel kdysi dávno na NBC. Měl 2137 epizod. Děj se točil okolo bohaté Capwell rodiny Santy Barbara. Ještě tam je několik jiných rodin, od soupeře Lockridge rodina k skromnější Andrade a Perkins rodiny, jehož životy znají stejná trápení. (duklak2)

Recenze (16)

DocBrown odpad!

všechny recenze uživatele

Jojo, to byly casy. Moje prvni a posledni telenovela, videl jsem par dilu nez mi doslo, ze je to totalni kravina. Jenze bohuzel to zahledla ma matka, ktera se toho chytila daleko vice a pak kazdy den blokovala televizi. Kdyz jsem jednou rozladil Premieru (tusim abych se mohl divat na Gumidky), tak byla temer nepricetna. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Občas jsem si to pletl s Dynastií, i když ta byla co se týče filmařiny, respektive její technické stránky o patro výš, možná o víc. Už jen počet dílů, 2137 dává tušit, jak královskou blbost to tady máme tu "čest" hodnotit. ()

Rejže 

všechny recenze uživatele

90. léta přivábila řadu těchto seriálů. TV Nova byla jejím hrdým distributorem. A sledovanost byla veliká. Po 25 letech sklízí tyto seriály jednu nálepku jmenující se odpad. Zajímalo by mne, zda by tento názor byl i v té době, kdy každý vyčkával na další a další díl... :-) Dnes mne překvapuje snad jen to, že jsou to 80.léta, kdy se toto zrodilo v USA. Santa Barbara byla první z vlašťovek pro termín Nekonečný seriál... možná ano. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Moje úchylka z dětství, z doby, kdy Premiéra TV odvysílala několik set úvodních epizod, mě hlídala babička a ta to sledovala a mě to tehdy taky bůh ví proč bavilo. Takže i když je to proti zdravému rozumu, dám aspoň za tři. ()

ajaxx 

všechny recenze uživatele

Vím, že na to čučela moje bábrdle a já byl ještě malý klíště a vůbec mě to netankovalo, ale poslední třetina mne zaujala a navíc, miloval jsem tehdy ještě mladou a krásnou Marcy Walker :-) Tak za to alespoň jednu hvězdu :-) ()

Reklama

Reklama