Reklama

Reklama

Strážce moře

(seriál)
  • Česko Ponorka Seaquest (více)
USA, (1993–1996), 43 h 41 min (Minutáž: 44–88 min)

Hrají:

Roy Scheider, Don Franklin, Ted Raimi, Marco Sanchez, Peter DeLuise, Michael DeLuise, Stephanie Beacham, Kathy Evison, Frank Welker, Edward Kerr (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(57)

Obsahy(1)

V roku 2018 ľudstvo kolonizuje posledné neobývané miesta na Zemi - jej oceány. Lenže ani hlboko pod hladinou oceánov se nedá vyhnúť konfliktom a nepriateľstvu. Úlohou posádky ponorky SeaQuest na čele s Royom Schneiderom je zabrániť všetkým problémom a skúmať nekonečné temné diaľavy podmorských vôd. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Djkoma k tomuto seriálu (2)

Strážce moře (1993) 

Rozhodně nejde o nejkvalitnější seriál v dějinách televize, ale byl něčím rozhodně poutavý. Autoři se ničeho moc nebáli a sehnali velmi slušné obsazení. Mezi nejzajímavější rozhodně patřil Jonathan Brandis, který se od prvního dílu stal mým favoritem a Roy Scheider se velmi dobře hodil do postavy kapitána obrovské ponorky. Střídavá kvalita seriálu není ničím překvapujícím, ani dnes nelze natočit naprosto bezchybný seriál, který vás jednou za čas prostě nudí. Ve své době pro mě dobrý seriál, na který jsem se rád podíval, ale dnes nevím jak by jeho nevyváženost působila na diváka. ()

To Be or Not to Be (1993) (S01E01) 

Úvod do seriálu o velké ponorce, brouzdající moře a chránící spravedlnost byl rozhodně kvalitním startem pro budoucí (aspoň ze začátku) hit. Obsazení se podařilo a v seriálu se dále rozrostlo o pár zajímavých, tou dobou ještě neznámých, tváří. Nelze srovnávat se Star trekem a to je možná dobře. Za každý akčnější díl jsem byl velmi rád a vzhledem k velkému pacifismu ST, který byl narušen až novou generací bych opravdu vynechal celou Enterprise. ()

Reklama

Reklama