Reklama

Reklama

Strážce moře

(seriál)
  • Česko Ponorka Seaquest (více)
USA, (1993–1996), 43 h 41 min (Minutáž: 44–88 min)

Hrají:

Roy Scheider, Don Franklin, Ted Raimi, Marco Sanchez, Peter DeLuise, Michael DeLuise, Stephanie Beacham, Kathy Evison, Frank Welker, Edward Kerr (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(57)

Obsahy(1)

V roku 2018 ľudstvo kolonizuje posledné neobývané miesta na Zemi - jej oceány. Lenže ani hlboko pod hladinou oceánov se nedá vyhnúť konfliktom a nepriateľstvu. Úlohou posádky ponorky SeaQuest na čele s Royom Schneiderom je zabrániť všetkým problémom a skúmať nekonečné temné diaľavy podmorských vôd. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele imaginer21 k tomuto seriálu (2)

Strážce moře (1993) 

Smutně zapomený sci-fi produkt devadesátek, jemuž (většinou) vévodí laskavá tvář Roye Scheidera a své si uloupl i nadějný Jonathan Brandis (který svět opustil taak předčasně, že je tohle dílko asi největší připomínkou jeho památky). Kvalita epizod samozřejmě kolísala, ale pokaždé měly co nabídnout (zejména v první sérii). Pamatuji si, že zatímco všichni bažili po nových dílech Stargate, já vždycky běžel, abych spíš stihl tuhle podmořskou sérii. Tehdy hlavně pro krásné oči Stacy Heiduk. Dneska hlavně pro originalitu. Při pohledu z dnešní doby se v té přehršli seriálů moc tak specifického už neobjevilo. Za to dávám subjektivní hvězdu navíc, i když to byl "jen" lehký nadprůměr. ()

To Be or Not to Be (1993) (S01E01) 

Zdařilý otvírák ke smutně zapomenutému sci-fi produktu devadesátek, jemuž (většinou) vévodí laskavá tvář Roye Scheidera a své si uloupl i nadějný Jonathan Brandis (který svět opustil taak předčasně, že je tohle dílko asi největší připomínkou jeho památky). Pro originalitu dávám subjektivní hvězdu navíc, i když to byl "jen" lehký nadprůměr. Ostatně jméno Spielberga mezi producenty o něčem hovoří samo za sebe. ()

Reklama

Reklama