Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 1

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké čtu doposud recenze na čtvrté pokračování potvorácké animované série, jsem čekal opravdový průšvih. Sice se nedá říci, že by Hotel Transylvánie každým svým navazujícím dílem rozkvétal, v rámci tendence dojit značky na maximum skrze velké množství sequelů stále ale jde o milou zábavu na poklidný večer, za kterou by se nestyděl ani Adam Sandler, pokud by setrval jako její součást. Chápu krok skipnout kina a udělat promo Amazonu, ale nepobírám všeobecný hate. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Uřvanější, naspeedovanější a hlasitější animák jsem nejspíš ještě neviděl. Místo toho odešel humor, vtip a všechno sympatický, co udělalo jedničku tak příjemnou a zbytek série se na tom ještě jakžtakž svezl. Tady se už ale nepohybujeme na neutrál, ale spíš stojíme. Je to šíleně z rychlíku, vtipy nevyzní, nebo na ně divák nemá ani čas a celý to vypadá prostě lacině. Jen jako snaha vytřískat ještě nějaký ten dolar. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série měla končit prvním dílem druhý a třetí jsou takové nástavby a tohle je lepší, ale jde vidět, že už není moc kam jít a vaří se z vody. Točil to režisér Arnoldových Patálií a režisérka seriálu Dc Superhrdinek Tarkatovsky si asi uvědomil , že je to zbytečné pořád točit  mám pocit, že nechtěl točit už trojku .  Nejvíc zamrzí absence nových postav z trojky Van Helsing je tam jen ve scénách v traileru a pak tam má ještě jednu menší scénu Erika taky moc prostoru nedostala a ostatní jsou tam do počtu (blob vyloženě zhruba od 30 minuty je z něho jen bábovka z želé) . Chybí i nějaká zapamatovatelná scéna trojka měla aspoň ten dj souboj  tady není nic 30 minut se řeší převzetí hotelu dalších 60 získání krystalů 7 minut změna Johnyho z příšery na člověka (tohle není spoiler je to i v traileru a na obalu) a pak máme konec. Jinak filmové chyby 1) na proměnu zombie v člověka a zpět stačí kousnutí od zombie na proměnu monstra zpět na člověka musíte sehnat jakýsi krystal to samé platí u toho morčete 2) V jedničce, když byl Dracula v netopýří podobě a pronásledoval letadlo s Johnym tak po zásahu slunečního světla byl spálený tady Mavis na začátku v džungli létá a svítí na ni slunce a nevadí to pak ji to naopak popálí dělají si zde vyloženě co chtějí 3) Na začátku Dracula všechny zmrazí a je řečeno, že pokud jste upír na Vás to neplatí nicméně Mavisin a Johnyho syn je poloupír (viz Hotel Transylvánia 2) a zmrazený je. Proč teda 80 procent? No je to lepší jak dvojka a trojka jsou zde zhruba dvě vtipné scény ve trojce jsem se nezasmál ani jednou a u dvojky to samé úvodní píseň je podařená (bohužel je jediná) a celkově to nepůsobí takovým dojmem zbytečnosti jako poslední díl Doby Ledové například. 80 procent ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Místy je to ještě vtipné, ale už se to totálně vyčerpalo. Vtipy už se opakují, vtipné situace už nejsou vtipné, jen další v řadě a celkově máte od začátku pocit, že tomu chybí nějaké nosné téma kromě toho, kdy dcera zaslechne otce, co chce dělat, řekne to svému manželovi, který všechno pose*e a ve finále se za to musí omlouvat otec. A poučení z příběhu? V každém kreténovi je kousek dobráka. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)
  • Když Johnny v úvodní scéně řekne větu: „Vypusťte psy,“ odkazuje tím na pana Burnse, který tuhle větu hojně užívá v seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (OJan)

Reklama

Reklama