Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 1

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

molcan2 

všechny recenze uživatele

"Hotel Transylvánia: Transformánia" sa neuveriteľne vlečie a preto ho vypustili rovno na Amazon Prime. Keď hovorím, že sa neuveriteľne vlečie, myslím tým, že vykráda predchádzajúce filmy! Napríklad v originálnom "Hotely Transylvánia" ma otec upír problém prijať svojho neuveriteľne otravneho ľudskeho zaťa. Tu vo štvrtom filme je zať ženatý s Draculovou dcérou... a otec ma STÁLE problém ho prijať. Zdá sa, že príbeh hovorí, že je to kvôli otcovým predsudkom, ale mne sa to zdalo skôr preto, že ten zať bol neskutočne otravný a namyslený. Čo sa mi teda na tomto filme páčilo? No animácia je pekná. Okrem toho sa zdá, že príbeh kričí "vydaný rovno na DVD alebo streamovaciu službu ako je Netflix alebo Amazon Prime". Mladšie deti si to pravdepodobne užijú... a rodičia... ktorí sa pozerajú, by mali mať pravdepodobne po ruke nejaké pletenie alebo laptop. Film ich bude nudiť, ak videli predchádzajúce filmy, pretože príbehu nestojí nič v ceste inovácie alebo originality. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série měla končit prvním dílem druhý a třetí jsou takové nástavby a tohle je lepší, ale jde vidět, že už není moc kam jít a vaří se z vody. Točil to režisér Arnoldových Patálií a režisérka seriálu Dc Superhrdinek Tarkatovsky si asi uvědomil , že je to zbytečné pořád točit  mám pocit, že nechtěl točit už trojku .  Nejvíc zamrzí absence nových postav z trojky Van Helsing je tam jen ve scénách v traileru a pak tam má ještě jednu menší scénu Erika taky moc prostoru nedostala a ostatní jsou tam do počtu (blob vyloženě zhruba od 30 minuty je z něho jen bábovka z želé) . Chybí i nějaká zapamatovatelná scéna trojka měla aspoň ten dj souboj  tady není nic 30 minut se řeší převzetí hotelu dalších 60 získání krystalů 7 minut změna Johnyho z příšery na člověka (tohle není spoiler je to i v traileru a na obalu) a pak máme konec. Jinak filmové chyby 1) na proměnu zombie v člověka a zpět stačí kousnutí od zombie na proměnu monstra zpět na člověka musíte sehnat jakýsi krystal to samé platí u toho morčete 2) V jedničce, když byl Dracula v netopýří podobě a pronásledoval letadlo s Johnym tak po zásahu slunečního světla byl spálený tady Mavis na začátku v džungli létá a svítí na ni slunce a nevadí to pak ji to naopak popálí dělají si zde vyloženě co chtějí 3) Na začátku Dracula všechny zmrazí a je řečeno, že pokud jste upír na Vás to neplatí nicméně Mavisin a Johnyho syn je poloupír (viz Hotel Transylvánia 2) a zmrazený je. Proč teda 80 procent? No je to lepší jak dvojka a trojka jsou zde zhruba dvě vtipné scény ve trojce jsem se nezasmál ani jednou a u dvojky to samé úvodní píseň je podařená (bohužel je jediná) a celkově to nepůsobí takovým dojmem zbytečnosti jako poslední díl Doby Ledové například. 80 procent ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zatim nejslabsi dil ze serie, v podstate naprosto zbytecny pokracovani, kde i ten Sandler se jim na to uz vysral. Dejove sice klasicka blbost, ale tentokrat uz se film snazi i lehce poucovat o dulezitosti rodiny a podobne a bohuzel je to na ukor forku. Kdyz se nad tim tak zamyslim, tak jediny vtipny sceny jsou Draculovo cesta dzungli, to ostatni je jen takova vata s kupou starejch znamejch sympatickejch postav, jejichz premena je naprosto nevyuzita. Slabsi 3*. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

"Transylvánské hotely" jsem sice nikdy nežral a bral jsem je hlavně jako oddychovky určené primárně pro mladší publikum, i tak mě ale dokázaly místy pobavit i napnout. Čtvrtý díl bohužel trestuhodným způsobem zabil jinak chytlavý námět s transformací postav a takřka zazdil humornou, ale i akční stránku filmu. Postava Johnnyho je otravnější než kdy předtím a nebýt pár scének s gerontem Murraym, člověk by ani necuknul koutkem. Závěrečné ponaučení se pak ve výsledku ztratí jako pára nad hrncem. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama