Reklama

Reklama

Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů

(seriál)
  • Austrálie Snowy River: The McGregor Saga
Austrálie, (1994–1998), 47 h 50 min (Minutáž: 42–46 min)

Kamera:

Dan Burstall

Hrají:

Andrew Clarke, Brett Climo, Guy Pearce, Sheryl Munks, Wendy Hughes, Ben Geurens, Josh Lucas, Gabrielle Fitzpatrick, Tracy Nelson, Hugh Jackman (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Westernový seriál vypráví příběh ovdovělého Matta McGregora, nejbohatšího a nejvlivnějšího muže ve městě, a jeho rodiny, synů Roba a Colina a nejmladší dcery Danni, kteří žijí v Ridge Paterson, malém městě v horách nedaleko Melbourne. Datováno do 19. století. Styl tohoto seriálu velmi připomíná u nás známější DOKTORKU QUINNOVOU. (Maky)

(více)

Recenze (6)

Cverna 

všechny recenze uživatele

No tak budu první... Je to podobné doktorce Majkí... Ale oni ti Australané, nejsou tak paranoidní... Krásná příroda, krásný příběh a krásná doba v krásném prostředí! Chci pracovat pro pana McGregora... ()

GAVIN17 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Měl jsem několik dílů na VHS z televize,ale v poslední době se mi ho podařilo zkompletovat díky internetu. Je to seriál z krásného prostředí australské přírody a s velice sympatickou rodinou Matta McGregora. Je barvitým obrazem australského venkova před více než sto lety a je velice příjemné ho sledovat zvláště za dlouhých zimních dní, kdy potěší, pobaví a povzbudí. I můj taťka ho má jako jeho nejoblíbenější seriál. Nemohl jsem mu proto dát méně než 5 hvězdiček a dal jsem je moc rád. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama