Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument približujúci natáčanie kultového filmu Pulp Fiction. Pred kamerou sa vystriedajú herci, režisér, producent a stríhačka. Komentáre tvorcov poslúžili ako bonus k DVD verzii filmu. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Shit 

všechny recenze uživatele

Normální film o filmu, ale se spoustou zajímavostí a hlavně se Tarantinem, který tady v plný míře ukazuje jak je do filmů zažranej a jak je má straně rád a je tady i pár vtipných scéna ukázky jak se různý scény natáčely ()

svik 

všechny recenze uživatele

Skvělý film o filmu bylo to nečekané spestření Quentin na mě chrlil info ze všech stran poznal jsem jeho 3 nej filmy Taxikář, Výsřel a Rio Bravo, takže se je pokusím splašit no a k ostatntímu- Skvělé bylo zpestření vystřiženými scénami které mne velice nadchli a musim si je zajisté ještě několikrát pustit, nejlepší byla Uma skamerou to mě dostalo to bylo supr. No a Quentin se ukazal jako vždy jako veliký znalec filmu a skvělý řečník . CO VÍC SI PŘÁT. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikajici film o filmu odhalujici nektera zakulisni tajemstvi z nataceni tohoto kultu. V kombinaci s vystrizenymi scenami (a vubec s celym bonusovy DVD) to tvori dokonalou a komplexni zabavu pro fanatiky na cely vecer.... ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Zakulisie nielen o faktoch z jedneho z najlepsich filmov na svete - Pulp Fiction, ale taktiez o gauneroch z Reservoir Dogs...a hlavne o fucking crazy quentin-ovi tarantino-ovi :) !!! Pre fanclub...povinost, jak antikoncepcia v kazdom kvalitnejsom bordely ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Normálně se na filmy o filmu nedívám, ale v případě Pulp Fiction jsem nemohl odolat, navíc, když je to na Youtube... no a bylo to vcelku zklamání. Neuvěřitelně ukecaní herci v čele s Tarantinem žvaní a žvaní a žvaní a žvaní... Prostě takové normální making of, akorát o nejlepším fimu všech dob...pohled do zákulisí je zajímavý, ale je podán většinou formou fotek a vyprávění, delší kus videa je tam jen jeden (scéna, při níž Butch přejede Marselluse), takže existence mejkinofu ve filmové podobě se mi jeví trošku zbytečná (i když těch pár záběrů na řvoucího Tarantina je rozhodně sympatických). Plus příšerná hudba. I když to je Pulp Fiction, nemůžu dát víc. (Tarantino k Willisovi): Takže, pane Willis, odpovězte mi na jednu otázku: je to ten nejlepší film, ve kterém jste kdy hrál? ()

V-Ray 

všechny recenze uživatele

Pěkný film o filmu se strašně ukecanym Tarantinem:) Dá se říct, že je to taky částečná biografie Quentina a celá historie Pulp Fiction. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se opět kouknul na to, jaký je Tarantino borec, jak miluje film, jak bravurně a v pohodě, se zaujetím, a láskou, s nepřeberným množstvím nápadů, natáčí své skvosty. A jaká byla při tom opravdová rodina, jak ho všichni respektují, on je, a proto to tak krásně klape. Má to jen 30 minut, ale pár věcí se určitě dozvíte, myslím ty, které jste třeba nevěděli. Byl bych rád, kdyby to bylo obsáhlejší, ale co na plat. ()

bekO 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch pár zajímavostí, které tam zazněli tak bych zde napsal, že tento "dokument" opravdu nestojí za zhlédnutí. ()

donnovann 

všechny recenze uživatele

Dokument spíše o Tarantinovy než o filmu samotném, ovšem bez něho by v životě nevznikl takový kult, jakým je Pulp Fiction. ()

Reklama

Reklama