Reklama

Reklama

Creepshow

(seriál)
Trailer
Horor / Fantasy / Mysteriózní
USA, (2019–2023), 18 h 26 min (Minutáž: 41–55 min)

Kamera:

Robert Draper

Hrají:

Bruce Davison, David Arquette, Adrienne Barbeau, Hannah Barefoot, Tobin Bell, Big Boi, Nelson Bonilla, Chad Michael Collins, Jeffrey Combs, Logan Allen (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pokračujúci v spracovaní strašidelných komiksov s názvom Creepshow. Diváci sa dočkajú dvanástich krátkych príbehov rozdelených do šiestich epizód. Tie sú plné monštier, duchov a krvi. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

zsn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný retro brak mód! A takové staré povídky byly, a i přesto se z nich staly kultovní strašáky k popcornu pro pamětníky, jakým jsem třeba já. Kdo nesledoval staré strašáky Spielbergrovy Neuvěřitelné příběhy, Bojíte se tmy? apod. - vše, u čeho jsem se jako dítě zdravě bála, ten nepochopí. A to je většina mladých ročníků zde. Všichni to tady kritizujete s tím, že ta stará verze je top, ovšem to z 82 je neskutečná hovadina, i přes tehdy ještě málo populární herce. ()

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Já hororové povídky můžu a mám je ráda právě pro jejich pestrost, kterou příležitostný hororový divák asi moc neocení, ale ti zběhlejší mi jistě dají za pravdu, že v povídkách je ta míra přehnanosti trochu někde jinde, než v klasickém celovečeráku. Ale tady se to moc nepovedlo. Vizuální zpracování je skvělé už od samotných titulků, vážně se na to z téhle stránky dívá strašně pěkně, ale jinak to za moc nestojí. Každá epizoda má dva příběhy a jeden je vždy průměrný a druhý nestojí téměř za nic. Je to i hodně o vkusu, věřím, že si každý má šanci najít nějakou tu "svou" povídku, která mu sedne, ale nevěřím, že u něj kvalitou přesáhne průměr. Starému Creepshow to nemůže konkurovat ani v nejmenším. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvělé úvodní titulky a je veliká škoda, že kostlivec není zapojen trochu víc, než jen smíchem (Příběhy ze záhrobí to stejně připomíná i tak, takže by k těm povídkám klidně mohl házet nějaké komentáře, ale budiž). Vizuálně je to taky naprosto super, přecházení do komiksu a zpátky je zpracováno perfektně, ale to ostatní... inu, řekněme, že Creepshow rozhodně není nejlepší strašidelná antologie. Nejlepší byl hnedka první díl (jako jediný nadprůměrný a i s docela dobrou hororovou atmosférou, samozřejmě v rámci možností). Docela dobrá byla i povídka s vlkodlakem (E2) a klasická báchorka o opičí tlapce (E5). Jinak ale seriál nabízí průměrné až podprůměrné příběhy, které jsou nezajímavé a jen lehce vtipné. A přitom je to taková škoda. Ještě sice nevím, jak dopadla poslední epizoda, ale ta lepšímu hodnocení stejně už nepomůže. 50%. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Seriál pokračujúci v spracovaní strašidelných komiksov s názvom Creepshow. Diváci sa dočkajú dvanástich krátkych príbehov rozdelených do šiestich epizód. Tie sú plné monštier, duchov a krvi. - Celkom zábavný seriál, ktorý sa ale vo všetkých príbehoch drží priemeru. Našťastie vďaka krátkym príbehom nezačne nudiť, ale trochu zamrzí fakt, že sa v dvanástich poviedkach nenájde ani jedna, ktorá by dokázala výraznejšie zaujať. Myslím si, že rozpočet musí byť velmi nízky, takže vznik druhej série uvítam. Urobil by som ale jednu zmenu. Namiesto zvučných hororových mien by som dal priestor realizovať sa skôr menej známym režisérom, ktorým by tento seriál vďaka ideálnemu formátu pomohol rozbehnúť kariéru. + Tobin Bell + Adrienne Barbeau + David Arquette + Bruce Davison + Jeffrey Combs ()

Galerie (350)

Zajímavosti (5)

  • Ve druhém příběhu zazní píseň „Shutterbugg“ od Big Boi feat. Cutty. Big Boi si v druhém příběhu také zahrál, a to muže kupujícího minci. (Duoscop)

Reklama

Reklama