Reklama

Reklama

Creepshow - Season 1 (2019) (série)


Gray Matter / The House of the Head (S01E01)

(epizoda)

Recenze (8)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Príjemne staromilský, poviedkový seriál, s poctivými efektami. Cítiť lásku k poviedkam, úctu k originálu, potešia narážky na iné Kingove diela. Hravé, zábavné, skvelé. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten pocit keď človek sleduje prvý príbeh a nie je si istý či ho už videl alebo prečítal a nedá mu to, aj počas druhého, celkom dobrého príbehu rozmýšľa a je si takmer istý že sa nim stojí Stephen King. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

1. příběh - Překvapilo mě, že se tu zpracovala povídka Šedá hmota z knížky Noční směna od Stephena Kinga. Zrovna před pár dny jsem jí četl. Zatím je z té knihy tato povídka nejlepší, tak jsem byl zvědavej, jak to zpracují zde. Nečekal jsem až tak amatérskou úroveň. Místo asi celkem 7 lidí v hospodě tu byli jen 3, což je podle mě opravdu strašné a nejhorší mínus, které bije do očí celý díl. Dále je poupravené dost to, jak ten kluk vypráví příběh. Dům je úplně jiný. Místo paneláku je tu rodinný dvoupatrový dům, což je taky hrozné. Nechápu, proč sakra vůbec mění takové základní věci. Sliz je až moc lepkavej, není vůbec tekutej. V knížce byl mnohem tekutější. Dál není moc důraz na to, jaký je v domě smrad, vedro a tma. Sliz vypadá docela špatně (ale celkem to jde). Smrt policisty je hloupá. Dělení, které je zde, nedává moc smyl. Konec je hodně špatný. Lehce horší dvě hvězdy. 2. příběh - Už na lepší úrovni. Ale hraje tu v hlavní roli herečka, kterou nesnáším. Nápad je dobrej, ale v příběhu se děje to, že se nápad vždy za nějakou dobu zastaví, a pak zase jede odznova. Mělo by to být neustálé. Vadí mi logika, že s tím nic moc nedělala, ale ještě víc mi vadí, že se utíkala schovávat do postele. Konec je opět špatný. Kamera je hrozná a střihy taky. 2 hvězdy. Celkově - Líbí se mi záběry na komiksy. Ty jsou hodně povedené. Tahle kvalita je opravdu amatérská a je mi jasné, jak by to šlo dál, tak jsem to utnul teď. VYHODNOCENÍ: RADŠI SI JDI HRÁT S PANENKAMA, TŘEBA S ANNABELLE ()

Reklama

Reklama