Reklama

Reklama

Creepshow

(seriál)
Trailer
Horor / Fantasy / Mysteriózní
USA, (2019–2023), 18 h 26 min (Minutáž: 41–55 min)

Kamera:

Robert Draper

Hrají:

Bruce Davison, David Arquette, Adrienne Barbeau, Hannah Barefoot, Tobin Bell, Big Boi, Nelson Bonilla, Chad Michael Collins, Jeffrey Combs, Logan Allen (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pokračujúci v spracovaní strašidelných komiksov s názvom Creepshow. Diváci sa dočkajú dvanástich krátkych príbehov rozdelených do šiestich epizód. Tie sú plné monštier, duchov a krvi. (Marceloo)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Creepshow (2019) 

Skvělé úvodní titulky a je veliká škoda, že kostlivec není zapojen trochu víc, než jen smíchem (Příběhy ze záhrobí to stejně připomíná i tak, takže by k těm povídkám klidně mohl házet nějaké komentáře, ale budiž). Vizuálně je to taky naprosto super, přecházení do komiksu a zpátky je zpracováno perfektně, ale to ostatní... inu, řekněme, že Creepshow rozhodně není nejlepší strašidelná antologie. Nejlepší byl hnedka první díl (jako jediný nadprůměrný a i s docela dobrou hororovou atmosférou, samozřejmě v rámci možností). Docela dobrá byla i povídka s vlkodlakem (E2) a klasická báchorka o opičí tlapce (E5). Jinak ale seriál nabízí průměrné až podprůměrné příběhy, které jsou nezajímavé a jen lehce vtipné. A přitom je to taková škoda. Ještě sice nevím, jak dopadla poslední epizoda, ale ta lepšímu hodnocení stejně už nepomůže. 50%. ()

Reklama

Reklama