Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Picard začíná zkoumat tajemství Dahj a to, co pro Federaci znamená její samotná existence. Bez podpory Hvězdné flotily se Picard opírá o pomoc ostatních, včetně doktorky Agnes Jurati (Alison Pill) a odcizené bývalé kolegyně Raffi Musiker (Michelle Hurd). Mezitím se skrytí nepřátelé zajímají také o to, kam Picardovo hledání pravdy o Dahj povede. (Prime Video)

(více)

Recenze (16)

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s uživatelem Spielbergo. Jestli se vám to nelíbí, tak na to prostě nekoukejte. Dávat odpad! je alibistický. Blbečci. A to jsem trekkie tělem i duší už od mých osmi let. Od doby, kdy jsem poprvý viděl v televizi Premiéra DS9. Stewart je skvělej a pomalé tempo vůbec ničemu nevadí. Těch 42 minut uteklo takovým způsobem, že jsem se ani nestačil nadechnout a vydechnout. Jediný, co mě trochu mrzí, je to, že nejspíš tvůrci nereflektují děj z knižních řad (ačkoliv se dušovali, že budou reflektovat minimálně velkolepou trilogii Volání osudu). ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prosím vás, přestaňte už konečně brečet a fňukat, vy podělaná střední generace! Každej zneuznanej rádoby-trekkie, kterej viděl pár filmů, má potřebu se ohánět svými pseudoznalostmi Star Treku a všem vnucovat, jak jsou všechny nové seriály pitomé a blbě natočené. Nevím, ale asi jste viděli něco jiného než já. Smiřte se s tím, že Picard nebude jako TNG, jelikož sám Stewart se odmítl podílet na něčem, co by bylo jen nápodobou Nové generace. Hraje 94 letého muže, který je zklamaný světem a 10 let na venkově na penzi. A hraje to skvěle. Seriál není a nebude koncipován jako samostatné epizody, takže zavřete klapačky, čumte, buďte rádi za nový Trek a po skončení aspoň první série se dlouze zamyslete, dejte si facku a pak teprve prezentujte svý stupidní názory. Fakt nechápu proč na to teda čumíte, když vám po pouhých dvou dílech seriál tak strašně vadí a tak strašně nedává logiku. To fakt nesnesete jeden pomalejší díl? I když je narvaný novými informacemi a jede přesně v duchu toho co jsme všichni doufali - tedy že bude dále rozvíjet ST vesmír směrem do budoucnosti? Upřímně lituju vaše ubohý existence, který se nedokážou povznést nad pár drhnoucích drobností a nedokážou si prostě jen sednout a užívat si. Užívat si Star Trek, na který jsme čekali 20 dlouhých let. ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úchvatné :-) To pomale tempo je neskutečně povedené!! Sice mi moc nesedí, že by Federace ten útok syntetiků důkladně neprošetřila, aby zjistili pravdu  a taky se mi nezdá, že by takto slavný kapitán neměl přístup k nějaké té loďce s warpem. Ale jinak je to skvělé! (trošku mám problém s castingem, protože ve formujícím teamu se mi usadí dvě neoblíbené herečky (Pill a Hurd), ale to je čistě můj problém) ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soutěž o "kolik toho zvládneme NEdat do 45 minutový epizody" vesele pokračuje. Za celej díl se prakticky nic nestalo a nic se nikam nevyvinulo. Celej díl je plnej zbytečnejch záběrů plus celejch zbytečnejch dějovejch linek (které hloupému divákovi opět sdělují už dávno sdělené, protože Star Trek je teď očividně nově seriál pro nepozorný idioty). Lacinej "fan servis" kdy se lidi co o Star treku moc nevědí snaží zavděčit fanouškům tím málem co znají vesele pokračuje - bejt tam o jeden další Earl grey navíc, tak si ho snad už pudu i udělat. Btw. stařeckej Picard (a tím fakt nemyslím věk samotného Patrika Stewarta) mě začíná iritovat podobně, jako alzheimerovitej Xavier - neschopnost opustit postavu se ctí je fakt smutná. ()

lu.ger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo jako v pilotu.. jooo, fakt me zajima co bude dal... postupne odkrejvani je stratreku nove (pominu li dsc), uz to nejsou epizodni kousky, ale spise á la true detectice... no uvidime, kolik nam z toho tng steva zustutane, tohle byl mozna o chlup lepsi dil, peorote tam bylo mene te dnesni prehanne akce a vice premejsleni jak to sebe asi zapadne ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama