Reklama

Reklama

G.I. Joe

(seriál)
  • USA G.I. Joe
všechny plakáty
USA / Japonsko, (1985–1986), 31 h 39 min (Minutáž: 22–23 min)

Série(2) / Epizody(85)

Recenze (6)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na dětství se vším všudy. Pěkná animace, vtipný dabing, vynikající a především nekonečný počet postav to vše v balení, které mě dokázalo s lehkostí okouzlit a já jen doufal, že Serpentor povstane, co nejdříve. Škoda, že podobný nostalgický klenot z dětství není už tak snadné sehnat, ale tehdy jsem to miloval... Baronku a její dominantní tón. Meindbendra a jeho geniální plán s DNA. A celý ten systém "střílíme, ale neumíráme"... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Všechny ty Hromkočky, Transformeři (nikoli transky, jak by si jisté menšiny rády myslely) apod. byly relativně zábavné když vám je tak 10. (I když krom Robotů z Cybertronu mě ty ostatní anim. tv s. nudily již tenkráte.) Dnes již nikoli. Ostatně, mě osobně tato konkrétní zn. byla již od klukovských let totálně u zádele, takže se na tom nic těžko něco změní. Ale zase ouplná nuda to taky není. 55% Co mě ale dodnes naopak zůstalo, jest většina Hanna-Barbera 60tkových a nádherných ujetin typu Spaceghost, Birdman, Atom Ant, Secret Squirrel a samoz. Wacky Races. Tož tak. Zvláštní, že animáky vytvořené před mým nar. si dokáži užiti dodnes, ale jen málo 80tkových mi vůbec zůstalo v paměti. Hm, zajímavé. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší animák dětství, VHSka byla největší svátost a hračky GI JOE jsou připraveny pro syna jako nejcennější dědictví . Být dítětem dnes, tak bych si téhle pohádky možná ani nevšiml , ale na konci osmdesátek či počátku devadesátek to bylo prostě zjevení . Kobra , Serpentor ...spousta akce , mixování DNA vojevůdců ... ()

aLCaP0Ne 

všechny recenze uživatele

Parádne spomienky, keď som ešte z videopožičovne išiel domov nadšený s tatom a v ruke držal starú dobrú VHSku. GI Joe spoločne s Transformermi radím medzi top animované seriály aj napriek tomu, že čoskoro sa dožijú 20 rokov od vzniku.. ()

Bercuss 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem vyhrabal doma kazetu: G.I.Joe: Serpentore povstaň, den 1 a 2. Vzpomínám si jak jsem jako malej tuhle kazetu sjížděl pořád dokola, pak naši půjčili i druhou kazetu s 3. a 4. dnem. Ale dál jsem se nikdy nedostal a to mě děsně štvalo, opravdu mrzelo, strašně sem si přál vědět, jak to skončí a jak dopadnou všichni mí hrdinové, doopravdy jsem žral všechny postavičky. Nestalo se tak, ale při mém nedávném nálezu jsem si řekl, že to prostě dokoukám, někdy ty Džouy prostě najdu, ať chcou, nebo ne. No tak nastoupil pan Google a po pár hodinách hledání, do té doby jen anglické verze bez titulků, sem našel komplet celou sérii v češtině a to s původním (excelentním) českym dabingem. Srdíčko zaplesalo, tenhle seriál je prostě nezapomenutelná součást mého dětství a tak jsem k němu i přistupoval a úsměvem na něj koukal, proto taky tak vysoké hodnocení. Jinak ale na tu dobu, podle mě, pěkná animace, celkem ucházející příběh a hlavně skvělej českej dabing. ()

Reklama

Reklama