Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hvězdný středoškolský sportovec Eric (Nate Wyatt) potřebuje pomoci se školními projekty, Emily (Ivy Mathesonová), která je na škole nová, přesvědčí Ericovu matku Carol (Vivica A. Foxová), že je pro jejího syna dokonalou doučovatelkou. Dívka má však skryté motivy, které jsou pomáhání s domácími úkoly na hony vzdálené. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z věcí proč je Netlix jinde. Nestalo by se, že bych dal odpad. Kvalitou jde HBO občas opravdu až na samé dno. Než vzít něco takového pod svá křídla, to radši nic. 0/10 = 0% ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Pripomina to 2354.dil telenovely.Mulat vaha mezi pohlednou mladou beloskou a jeste pohlednejsi cernoskou. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

David DeCoteau alebo po slovensky Dávid DeKokotow si postavil celú „kariéru“ na tom, že natočí ročne 5 filmov o niečom špatnom a HBO to kupuje ako šialené, čo nedokážem pochopiť. Pritom sú tie filmy totálne podobné. Špatná učiteľka, špatný sused, špatná doučovateľka, špatná mama. Len zabudli na to, že tu je vlastne špatné všetko od scenára až po hercov a najhorší, ten najšpatnejší je sám režisér. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je teroristický útok na diváka a poslední zbytky jeho zdravého rozumu. Od HBO jsem čekala jiný level. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som fandil Emily, aby ich tam všetkých dopichala nožom. Ale inak skvelý film. Netreba to ani pozerať, dá sa pri ňom robiť všetko, od hrania, cez varenie až po betónovanie. Kto pozná tvorbu DeKokotoa, chápe. Odpad! ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Film není zajímavý ničím. Holka pronásleduje kluka a udělá vše pro to s ním být. Od námětu po zpracování se jedná o hloupost, která je průhledná už od prvních minut. Vlastně zde ani není nic před divákem skryto a vše je striktně lineární od začátku do konce. Film tedy postrádá napětí a tím se dostaví nuda. Konečné rozuzlení je k smíchu. Pokud film neuvidíte, tak vůbec o nic nepřijdete. ()

Richard768 

všechny recenze uživatele

Dievčina prenasleduje chlapca - zaujímavé garde! Lenže v tomto filme to totálne pohnojili. Celé je to príliš jednoznačné už od samého začiatku, prehnaná mimika, prehnaná hudba - jedným slovom hrôza! S trochou zdržanlivosti a postupného dávkovania napätia z toho mohol byť aj zaujímavý thriller. Škoda. ()

Reklama

Reklama