Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Asi budu v menšině, ale vidím obrovský rozdíl mezi šílenými "kaskadérskými kousky" a demencí. Co je demence? Třeba nechat se kousat do řiti hadem nebo si strkat kaktus do trenek... a samozřejmě to provozovat v kruhu podobně postižených, kteří se tomu hurónsky řehtají. A to nemluvím o vyložených odpornostech, z nichž převrácení chemického záchodu s "hrdinou" uvnitř je to nejmenší. A jelikož ty druhé dvě kategorie velmi výrazně převažují nad tou první, má u mě Jackass peška - o dementy se má pečovat, ne je nechávat, aby se poškozovali. A je jedno jestli to MTV nebo kdo vydává za posunování hranic zábavy, tohle je prostě drtivou většinu stopáže jenom za každou cenu zajímavá ubohost. 40% PS: Johny Knoxville byl vtipný jenom v Celebrity Deathmatchi;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebyla partička vymaštěných imbecilů tak legrační. Blbost bolí. Zajímavé komentáře: eye candy, ScarPoul ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partička bláznů z MTV, která ví kam šlápnout a koho do koulí kopnout, jenom aby rozběsnili davy lidí a naopak potěšili, protože co nejvíc lid zajímá? No přeci lidská neštěstí. Ať je to pravda nebo fikce, oni se tímto řídí a nutno dodat, že se také na dlouhou dobu drží na předních příčkách oblíbenosti a to nejen na MTV ale i ve světě filmovém, do kterého přispějou dvěma filmy plnými těch nejlepších kousků, které se jim kdy podařily. Fakt je, že řada z nich je nechutná, jsou ale i horší uskupenství, napodobující Jackass, které se snaží zaujmout svým nechutenstvím, a k těm se tihle kluci neřaděj. Hlavní je, že je jejich kravinky baví a že tím baví takřka celý svět. Teď už tomu sice není pravdy, ale dříve tomu tak bylo a neznám nikoho kdo by je neznal. Jackass znal prostě každý. 7/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár pošuků dělá věci typu potápění se v lejnech, skákání do nádrže krokodýlů, sjezd z kopce v nákupním vozíku, mlácení se basebalkama apod. Zní to děsně a vlastně to i děsné mnohdy je, ovšem v každém díle se najde aspoň jedna vtipná věc co zaujme a pobaví. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No komplet celej serial jsem nevidel, jen tri diskovej vyber toho nejlepsiho, ale to podstatny jsem videl, tudiz muzu s klidem serial ohodnotit. Jedinej rozdil mezi filmama a serialem je, ze tady je vse cenzurovany a skutecne mega nechutnosti se tu vyskytujou jen parkrat. Mnohem castej tu jsou originalni a skutecne vtipny scenky. Ale bohuzel je tu zbytecne mockrat ruzny jezdeni na cemkoliv a padu z cehokoliv a koukat se desetkrat na to samy, s rozdilem, ze jednou jede na prkne a podruhy na pneumatice atd., tak to precejen tim krapet ztraci, proto ta jedna hvezdicka dolu. Jinak to super. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Co se děje v tomhle "seriálu", to je až neuvěřitelný, skupinka cvoků a úchyláků se nechává polívat hovnama, jí a poté zvrací živé zlaté rybky, prohání se kde to jen jde nahá, mrzačí sebe sama na sto způsobů a spoustu jinejch nechuťáren a volovin a tváří se, jak je to nádherný a zábavný a sranda. Ale ve skutečnosti je to jen hloupost. A nejhorší je, že lidé se svou touhou po šmíráctví to sledují a baví se u toho a taky to napodobují a obvykle špatně dopadnou. Ale tohle je jen zavrženíhodná a nechutnější reality show. Je zvláštní, že dneska je slavnej opravdu kdokoliv, od nějakýho kuchaře z Vyvolených až po posledního špatnýho herce, který se zvýrazní pomocí masochismu. Mně upřímně řečeno stačily dva díly, abych si uvědomil, že to není směšný a že je to spíš k pláči. A že počáteční šok rychle vystřídá jen nechuť. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je to prosté jak úder kriketovou pálkou do koulí. Modřiny, naražené kostrče, krev, zlomeniny, moč, stolice, zvratky, to všechno je jejich - dálkový ovladač je váš.. Pod lebkou se zkříženými berlemi se odehrává primitivní, ale účinná zábava - doma ji však děti nezkoušejte, jednak máte rozum a hlavně, nejste na výplatní pásce MTV.. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej nářez, jakejch se v televizi moc nevídá. Tahle partička hovádek mě každý pátek večer dokonale rozesměje. A sám šéf Johny Knoxville je magor největší, kam na ty nápady chodí, tak to fakt netušim. Nezbývá mi než doporučit, každý pátek večer pustit povinně MTV. Hudebně stojí za velký h.... , ale tohle se jim povedlo. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Je to odporné, nechutné a zvrácené, ale vždy se směju až se za břicho popadám:) s filmovou tvorbou to nemá nic společného, proto tento pořad hodnotím podle slz, které jsem vybrečela smíchy. No jo, kam ten svět spěje?! ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tenhle ujetej serial jsem sledoval od zacatku co sel na MTV a prozil jsem u nej hodne veselych chvilek. Urcite se najdou moralisti, co ho budou zavrhovat, ohrnovat nad nim nos a delat ze jim neni roven. Pro me je to prost jen genialni zabava... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Banda trotlů, která propadla komercializaci idiotství. Každému dle gusta, mně ovšem na celých Jackass chybí ten nejdůležitější element - zábava. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Skateboardingový underground, který pomalu přešel v komerční záležitost na MTV. Ovšem začátky nyly v době, kdy ještě MTV nebylo prolezlý jen komerčností a zkažeností novodobých zpěváckých milionářů. Bam Margera, Johny Knoxville, Steve O, Weeman, Chris Pontius, Ryan Dunn, Preston to je základ magorů, pro které není žádná překážka moc vysoko a nic není tak nechutné, aby se to nedalo ochutnat. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Seriál plný kravin a občas i nechutností. Některé díly jsou hodně dobré. Johnny Knoxville je šílenec! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Za plný kotol, alebo odpad? Je to absolútne jedno, lebo je isté, že tejto bande úchylov okolo Knoxvilla sa podarilo ľudí šokovať a či už ich odmietate, alebo nosíte na rukách, účel je splnený. ()

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama