Jeff TremaineHrají:
Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn, Brandon Dicamillo, Ehren McGhehey, Preston Lacy, Jason Acuña, Dave England (více)Obsahy(1)
Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)
(více)Recenze (117)
Partička bláznů z MTV, která ví kam šlápnout a koho do koulí kopnout, jenom aby rozběsnili davy lidí a naopak potěšili, protože co nejvíc lid zajímá? No přeci lidská neštěstí. Ať je to pravda nebo fikce, oni se tímto řídí a nutno dodat, že se také na dlouhou dobu drží na předních příčkách oblíbenosti a to nejen na MTV ale i ve světě filmovém, do kterého přispějou dvěma filmy plnými těch nejlepších kousků, které se jim kdy podařily. Fakt je, že řada z nich je nechutná, jsou ale i horší uskupenství, napodobující Jackass, které se snaží zaujmout svým nechutenstvím, a k těm se tihle kluci neřaděj. Hlavní je, že je jejich kravinky baví a že tím baví takřka celý svět. Teď už tomu sice není pravdy, ale dříve tomu tak bylo a neznám nikoho kdo by je neznal. Jackass znal prostě každý. 7/10 ()
Buď vás uchvátí, pobaví, nebo znechutí. Můj případ je jasnej. /Jackass 24 Hour Takeover (2008) - 23.2.2008 vzal Knoxville a spol. útokem vysílání MTV v New Yorku a tohle z toho vyšlo. Jedná se spíš o podívanou pro hardcore fans, protože dobrých stunts je minimum - je to spíš o pohodě, rekapitulaci historie show a pravém Jackass spirit:) ()
Asi budu v menšině, ale vidím obrovský rozdíl mezi šílenými "kaskadérskými kousky" a demencí. Co je demence? Třeba nechat se kousat do řiti hadem nebo si strkat kaktus do trenek... a samozřejmě to provozovat v kruhu podobně postižených, kteří se tomu hurónsky řehtají. A to nemluvím o vyložených odpornostech, z nichž převrácení chemického záchodu s "hrdinou" uvnitř je to nejmenší. A jelikož ty druhé dvě kategorie velmi výrazně převažují nad tou první, má u mě Jackass peška - o dementy se má pečovat, ne je nechávat, aby se poškozovali. A je jedno jestli to MTV nebo kdo vydává za posunování hranic zábavy, tohle je prostě drtivou většinu stopáže jenom za každou cenu zajímavá ubohost. 40% PS: Johny Knoxville byl vtipný jenom v Celebrity Deathmatchi;) ()
Co se děje v tomhle "seriálu", to je až neuvěřitelný, skupinka cvoků a úchyláků se nechává polívat hovnama, jí a poté zvrací živé zlaté rybky, prohání se kde to jen jde nahá, mrzačí sebe sama na sto způsobů a spoustu jinejch nechuťáren a volovin a tváří se, jak je to nádherný a zábavný a sranda. Ale ve skutečnosti je to jen hloupost. A nejhorší je, že lidé se svou touhou po šmíráctví to sledují a baví se u toho a taky to napodobují a obvykle špatně dopadnou. Ale tohle je jen zavrženíhodná a nechutnější reality show. Je zvláštní, že dneska je slavnej opravdu kdokoliv, od nějakýho kuchaře z Vyvolených až po posledního špatnýho herce, který se zvýrazní pomocí masochismu. Mně upřímně řečeno stačily dva díly, abych si uvědomil, že to není směšný a že je to spíš k pláči. A že počáteční šok rychle vystřídá jen nechuť. ()
No komplet celej serial jsem nevidel, jen tri diskovej vyber toho nejlepsiho, ale to podstatny jsem videl, tudiz muzu s klidem serial ohodnotit. Jedinej rozdil mezi filmama a serialem je, ze tady je vse cenzurovany a skutecne mega nechutnosti se tu vyskytujou jen parkrat. Mnohem castej tu jsou originalni a skutecne vtipny scenky. Ale bohuzel je tu zbytecne mockrat ruzny jezdeni na cemkoliv a padu z cehokoliv a koukat se desetkrat na to samy, s rozdilem, ze jednou jede na prkne a podruhy na pneumatice atd., tak to precejen tim krapet ztraci, proto ta jedna hvezdicka dolu. Jinak to super. ()