Reklama

Reklama

Whitney Cummings: Můžu si sáhnout?

(pořad)
  • USA Whitney Cummings: Can I Touch It?
Stand-up / Komedie
USA, 2019, 59 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Whitney Cummings se ve svém čtvrtém stand-up speciálu vrátí do rodného Washingtonu a pustí se do moderního feminismu, technologií a dalších témat. (Netflix)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Hmmm, já mám komičky rád a baví mě, když si dělají legraci z chlapů, stejně jako mě baví, když si komici dělají legraci z žen, ale tentokrát mě to jaksi nebavilo. Působilo to na mě jako až příliš jednostranně zaměřená záležitost, která mě prostě neuměla rozesmát. Taylor Tomlinson, Michelle Wolf i Iliza Shlesinger mě fakt bavily, ale tady jsem narazil. / Poučení: U humoru netlač na pilu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Whitney Cummings mam rád vďaka jej sitcomu Whitney, ktorý bohužiaľ zrušili po dvoch sezónach. Toto je prvý stand-up, ktorý som s ňou videl. Vďaka Netflixu za to. Je to celkom vtipné. Rozhodne to za jedno pozretie stálo, ale väčšina vtipov sa týka ženských tém a ženského pohľadu na život. Mal som pri nich pocit ako keď som videl jednu epizódu Sexu v meste. Je zaujímavé občas počuť ženský pohľad na vec, ale žeby som to chcel počuť nonstop, to nie. Celú druhú polovicu vystúpenia tvoria vtipy o ženských sex robotoch, čo je korunované vystúpením jedného, ktorého vytvarovali podľa Whitney. Ženy to asi pobaví oveľa viac. Ja si radšej znova pustím stand-up nejakého chlapa o problémoch ktoré máme my so ženami. 6/10. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

prva polka dobra, sex robot a vtipy okolo toho mi prilis dobre nepripadali. radsej si pozrite predchadzajuce whitneyne stand upy... ()

Reklama

Reklama