Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Nechutná náboženská agitka, ve které se vždy každému "hříšníkovi" stane to nejhorší možné. Svým způsobem mě ale tenhle seriál fascinuje přiblblými dialogy a opravdu dokonalou ukázkou toho, jak může dopadnout seriál, kteří tvoří náboženští fanatici. Fuj! (Jen nechápu, proč na to pořád koukám.:-) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se změnil od doby, kdy tady sídlila první verze komentáře k Sedmému Nebi. Teď, když to jistá naše komerční televize začala vysílat od prvních dílů, to beru jako takovou rozjezdovku pro bránici před skutečnou klasou, Krok Za Krokem. Protože teď už se Sedmému Nebi můžu opravdu jenom smát. A že je opravdu čemu...to jak se v idylické křesťanské rodině bojuje ohněm a mečem proti hrozbám moderní společnosti jako je líbání, to opravdu stojí za to:) Ale abych to s tou hanou nepřehnal, některé díly mají opravdu smysl a nejsou jen snůškou blábolů o "skutečně důležitých hodnotách". Nebo ještě jinak - když si mám vybrat mezi Gilmore Girls a 7th Heaven, skoro pokaždé vyhraje rozvětvená (a stále se rozvětvující) rodinka reverenda Camdena. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nehorázne otrepané a ešte aj s dávkou kresťanského ponaučenia a morálky aspoň že tam hrala sympatická Jessica Biel ináč by som to nevydržal pozerať aj keď nie moc často. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Americký výchovný seriál s budoucí hvězdičkou Jessicou Biel. Někdy velmi sympatický seriál, ale častěji uměle výchovný a nápravný dokument o "skutečné rodině". ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dan Foliart a J.A.C. Redford : 1. What The World Needs - Wynonna ,2. Step by Step - Livingston Taylor ,3. This Is My Father's World - Amy Grant ,4. He's Got The Whole World In His Hands - Randy Travis ,5. Have A Little Faith - Mavis Staples ,6. I'll Fly Away - George Jones ,7. Joshua Fit The Battle Of Jericho - Mahalia Jackson ,8. How Great Thou Art - Sandi Patty ,9. What A Friend We Have In Jesus - Brett James ,10. Someday - The Dixie Hummingbirds ,11. Get On The Happy Side Of Living - Gaither Vocal Band ,12. 7th Heaven (Main Title Theme) - Steve Plunkett, ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

NO FUJ!!! Americká církev platí a herci hrají. Normalní lidé buďto chytají záchvaty smíchu, nebo jim je permanentně gumovaný mozek. Už ta úvodní znělka mě vytáčí -- "séévn hevn" : -! ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

"Takový průměrný seriál." To jsem si řekl po prvním díle. Jenže pak jsem ho pustil ještě jednou a zjistil jsem, že ta neustálé moralizování a ještě k tomu ta stupidní víra sráží seriál z průměru. Pokuď nejste věřící, obloukem se tomu vyhněte (no vlastně i pro ty věřící to musí být docela hovadina ;-). ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Reverend Eric Camden, jeho manželka a sedm dětí. Tak takhle vypadá konzervativní, americký ideál dokonalé rodiny. Rodiče se navzájem milují i po dvaceti letech manželství, děti nekouří, nepijí a zdárně unikají nástrahám předmanželského sexu. Do toho sice sem tam provedou nějakou vylomeninu jako třeba rozmlácení tělocvičny, které nejstarší dceru dostane téměř do vězení, vloupání se do kina bez placení, případně uzavření manželství do 24 hodin od seznámení se se svou nastávající (v naprosté střízlivosti, Camdenovic děti totiž alkohol samozřejmě neznají). Ale hlavně, že se americké děti dozví, že každý předmanželský sex musí zákonitě skončit těhotenstvím (i za použití antikoncepce), že jeden lok piva v patnácti letech vede s jistotou k posezení mezi Anonymními alkoholiky a že jen přátelení se s lidmi, kteří si někdy zakouří marihuanu, s největší pravděpodobností rozvrátí člověku celý jeho život. My, na druhé straně Atlantiku, pak ještě zjišťujeme, že nejhorší noční můra amerických rodičů je pubertální dcera s make-upem, kondom v peněžence šestnáctiletého syna nebo party, kam byli středoškolské ratolesti pozvané, ale rodiče zrovna nemají telefonní číslo na rodiče pořadatele, a tak nemohou zajistit svým dětem sterilní, bezproblémové prostředí (a proto je na večírek ani nepustí). Do toho se připlete nějaká ta střelba na základní škole (přibližně jednou za dva roky), patriotické díly oslavující americké vojáky v zahraničí, otec špehující neustále své děti, matka, která by mohla kandidovat na postavu nejnesympatičtější seriálové hrdinky, a pár stoprocentně uvěřitelných příběhů ve stylu "reverend podle znaku na opasku jedné dospívající dívky pozná, že je členem mega nebezpečného gangu (něco jako nejtvrdší odnož ruské mafie), a na důkaz svého tvrzení za přítomnosti jejích rodičů nachází pod její postelí sbírku zbraní, která by posloužila k vyzbrojení celé Al Kaidy." Jestli křesťanský ráj vypadá jako Sedmé nebe, tak děkuji, nechci. Na druhou stranu je ale tato konzervativní rodina se všemi těmi empatickými pohledy, které od ní asi odkoukala Pošta pro tebe, velmi zábavná. Občas uvažuji, jestli to celé není pouze geniální parodie nějakých ateistických liberalistů. Minimálně já to za ni považuji a takovýma očima i tenhle seriál sleduju. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Ano, je to pohladenie...ale na mna to posobi az nenormalne sladko.Si predstavte ten najsladsi kolacik, na nom 10 centimetrovu vrstvu tej najsladsej plnky a to vsetko zaliate tou najsladsou cokoladou.Vyjde vam z toho tento "naucny serial"...ono, sladkeho vela skodi... ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

,,Otče, mám pocit, že tvůj syn, tedy můj bratr, už sexuálně žije, a není ve svazku manželském. Neměl bys ho kárat, ale spíš poučit o antikoncepci"...Idylický seriál absolutně odtržený od reality, který může bavit snad jedině náboženské fanatiky a duševně choré (není to totéž?). Seven Hoven je nechutná trapná křeč, u které pobaví jedině udivené výkony herců, kteří se nestačí divit co za kraviny to vypouští z úst. Dílo Satanovo! ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

omfg, co to je za trapnej serial? Né, že bych se na něj nekoukal, ale je to opravdu zvláštní. Mary: Tati, můžu si dát tetování? Otec: Ne Mary, nemůžeš!!! Mary: Díky tati, mám tě ráda. Měj se... Co to je za kravinu? Takhle by se nikdo nechoval. Ty malé děcka se omylem ztrati a on je potrestá měsícem domacích prací a to, že nesmí chodit ven? Blbost! On všem pomůže, ona se o všechny postará. Nevadí jim, když už nich někdo bude přespávat klidně i rok. No tohle je fakt zajímavý. I Chuck Norris je lepší než tenhle serial. Nebo taky to, že jejich syn ma cca 18 let odsuzuje líbání? Jeho mladší sestra (12) se cucá na každým rohu? Divný! ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

Výchovný seriál o takové normální pambíčkářské rodince, kde všechny problémy a rodinné hádky vyřeší slovy "Mám tě rád(a)", ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tupý rádoby realistický seriál životních osudů....chbože....ta víra může škodit, v tomto tolik americkém je to znát....:-(((( ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

PREBOHA! 45%? To je sakra ako možné? Dobre, dobre - prvé série sú tak na 30%, ale to čo prišlo potom ... preboha! Pár príkladov: rodinný rozhovor: "Otec, mám podozrenie, že váš syn, teda môj brat, už sexuálne žije a nie v manželskom zväzku. Nemal by si ho karhať, ale radšej by si ho mal poučiť o antikoncepcii!" ... "Máš pravdu synak" ______ "Prečo si zničila telocvičňu? Si na drogách, si v gangu, navádzal ťa na to svojimi textami Marylin Manson?" _______ Syn pastora zabije človeka a len tak sa mu to "prepečie". Ó áno a to najlepšie - scenár. Najradšej som mal toho blondiaka, kamaráta najmladšej dcéry, ktorý stále povedal nejakú múdrosť a každý dospelý mu na to prikyvoval. Avšak v posledných sériách ho bezkonkurenčne pretromfli malé dvojičky. Toto nemá chybu. Tí parchanti sú ešte horší herci ako ten bastard z The Ring. Pseudo-scenáristi sa im snažia napísať vtipné scény, ale oni ich svojim neherectvom úplne ničia. Ehm, vlastne nie, oni ich robia nezabudnuteľnými. Ako inak okomentovať to, že sa stále pozerajú "kdesi vedľa", alebo že v scénach, kde má jeden doplňovať druhého, je medzi jednotlivými replikami niekoľko sekundová medzera? .... No a to najlepšie - diel, kde všetci hovoria o tom, ako treba voliť - nakonci všetci priamo do kameri! Aj deti! A ešte by som zabudol - "vynikajúce" sú časti, kde rozoberajú toleranciu náboženstiev, irackú vojnu ("bojujú za nás, musíme pri nich stáť ..."), či rasovú neznášanlivosť. Hodnotenie je jasné - čistý odpad. Nezachráni to ani Ashlee Simpson. Tá nech radšej spieva a nech sa vyhýba takýmto ODPADom .... ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

po deseti minutách jsem se musel chvíli mlátit hlavou o zeď, abych ten idiotskej dialog vymlátil z hlavy... "má dieťa? s kym? je to pravda? to nie je možné... čo sis myslel?! prečo jsi doma? prečo si sa chcel rozprávať...? němal´ som právo dať tu informáciu ďalej..." ... uffffff!!!!!!!!!!! nedá se, vážně ne! ODPAD! ()

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama