Reklama

Reklama

Láska a příšery

  • USA Love and Monsters (více)
Trailer

Sympatický smolař Joel přežil apokalypsu, při které Zemi ovládly příšery. Po sedmi letech ale opustí útulný podzemní bunkr a vydá se najít svoji bývalku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Super film, řekněme skoro až pohádka s jistými hororovými prvky. Skutečně váhám zda filmu dopřeju 4 hvězdy nebo dám pouze 3 jelikož film je někde úplně v prostřed onoho spektra. Užil jsem si zde prakticky vše snad jen na pár scén trochu přitažených za vlasy. Například scéna s robotem mne znechutila a už jsem chtěl, aby se jí konečně vybila baterie. 75% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Představa, že budu v kolonii a nějaká moje dávnější láska bude v jiný asi 150km vzdálenější kolonii a já kvůli tomu abych jí mohl pusinku na čumáček budu riskovat nebezpečnou štreku při který mě může sežrat kdejakej zmutovanej ksindl je absurdní, hezky bych si popíjel lahváče ve svý kolonii a naše si babu tam a hotovo. Toliko k pointě filmu. Jinak fimu neupírám jistou zábavnost a nápaditost, jen občas tam byly mrtvé scény předevšm díky dialogům respmonologům hlavního hrdiny, ale jako oddecháč v pohodě. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Kdyby tvůrci vynechali závěrečný motivační proslov doprovázený nadšením a odhodláním ve tvářích posluchačů a kdyby se místy nenechali unést a netočili tolik emoční ždímačkou, přihodil bych klidně i poslední kousek do plné palby. Proč? Protože se tvůrci evidentně nebrali příliš vážně, nesnažili se mě přesvědčit, že jsou Spielberg, a natočili vtipnou akčňárnu u které jsem se mohl bavit, aniž bych musel každou chvíli používat matematické tabulky jako u Teneta. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná fajn postapo komedie, která jede v pohodovém, ale zároveň lehce hororovém stylu Zombielandu. Love and Monsters, byť se nejedná o žádnou přelomovou pecku, o které se bude mluvit ještě dlouhá léta po samotném vydání, má dobrý humor, občas i slušné napětí, plus také sympatického hlavního hrdinu, kterému divák bude fandit od začátku do konce. S tím hlavním hrdinou to je fakt trefa, protože kdyby se tvůrcům jeho prezentace moc nepovedla, šel by s ním do pekel možná i celý film. A pak tu máme samozřejmě i ty příšery, na kterých si CGI experti vyloženě pošušňali. Kromě parádního designu všech příšer je super i fakt, že každá z nich působí unikátně. Filmu tak dodávají na celkové podmanivosti, což zároveň i udržuje divákovu pozornost. Je ale škoda, že poslední čtvrtina filmu najednou načrtla dějovou linii, se kterou měl film přijít daleko dřív, aby závěr působil uspokojivěji a velkolepěji. Plus Michael Rooker tam nebyl dostatečně dlouho, to je vyloženě hřích! Slabší 4* ()

Flego 

všechny recenze uživatele

"Monsterský" guláš s neškodnými monštrami ( istá nápaditosť sa nedá uprieť ) a láske, ktorá prinúti človeka urobiť najodvážnejšiu vec v živote. Film sa nevyhne hlúpym scénam, scenáristickým skratkám, ale pubertálne deti to nepostrehnú a je dosť možné, že sa aj pobavia. Ja som sa v tomto svete ocitol omylom. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natočen na několika místech po celém státě Queensland v severovýchodní Austrálii. Konkrétní místa natáčení používaná v Queenlandu zahrnují Screen Queensland Studios v Hemmantu, stejně jako Mount Cotton, Brisbane a Southport. (Trajektt)
  • Konec scény s obřím hlemýžděm, kdy Joel (Dylan O'Brien) a MInnow (Ariana Greenblatt) děkují právě tomuto hlěmýždi, byl naprosto improvizován. Režisér Michael Matthews však tuto scénu považuje za svoji nejoblíbenější a rozhodl se ji ve filmu ponechat. (mikki089)
  • V průběhu natáčení byl Dylan O'Brien (Joel Dawson) jediný, kdo se mohl pohybovat v blízkosti psů Hero a Dodge, jenž ztvárnili roli Joelova psa jménem "Boy". Pokud bylo potřeba natočit scénu s Arianou Greenblatt (Minnow) a psy, tak Dylan nesměl být na place a Ariana byla jediná, kdo mohl se psy trávit čas. (mikki089)

Související novinky

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

Star Wars: Rogue Squadron našlo scenáristu

27.06.2021

Prvním novým Star Wars filmem po skončení ságy o rodině Skywalkerů by se měl stát Star Wars: Rogue Squadron, který chystá režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman). O ději se zatím příliš neví, jen že… (více)

Reklama

Reklama