Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mika, bývalý podvodník, nyní vede sladký a úspěšný život pod novou identitou. Chystá se oženit a nemůže být šťastnější. Dokud se nečekaně neobjeví Poutine, jeho bývalý spoluvězeň... Mika je odhodlaný skrýt svou minulost před budoucí manželkou i právnickou rodinou a snaží se bláznivého a nepředvídatelného Poutina zbavit. Jeho kamarád se však neustále vrací jako bumerang. Pro Miku už neexistuje způsob, jak se Poutinovi vyhnout a skrýt pravdu... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (11)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a nekomplikovaná jednohubka, ktorá sa snaží byť naraz zábavná a poučná. To však jej nejde podľa predstáv. Scenáristicky maximálne zjednodušený príbeh a miestami aj deravý. Film nesie na pleciach a zachraňuje Alban Ivanon alias „Putyin“, ktorému dávam tretiu hviezdu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Po všech stranách průměrná francouzská komedie. Nebylo to špatné, ale ten slizoun v hlavní roli mi byl velice nesympatický, což mírně kazilo celkový dojem. Paradoxně to byl jeho nechtěný kamarád Putin, jež celý tento film zachránil a několikrát mne rozesmál. 56% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kvalita francúzskych komédií posledné roky akosi svojvoľne klesá, ale táto bola podľa mňa z tých vydarenejších. Aj keď mi ústredná dvojica svojim svojským správaním a humorom pripomenula legendárne duo Ruby a Quentin z Drž hubu!, ale rozhodne to nebolo copy&paste. Takže z tohto pohľadu milé prekvapenie, miestami sa dalo na tom aj zasmiať, aj keď niektoré scénky boli zbytočným tlačením na pílu. Ale inak fajn, určite som sa nenudil, a po dlhšej dobe vydarená francúzska komédia. 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po delší době opět fajnová komedie z Francie. Má to svěží nápad o podvodníkovi, který jde do vězení a tam se seznámí s mužem, který si říká Putin a je posedlý všem, co je Ruské ( nejlepší postava filmu !! :D). Jakmile vyjde z vězení, změní si identitu, najde si bohatou přítelkyňi, získá kvalitní práci a začne se mu výborně dařit, dokud se nevrátí jeho bývalý spoluvězeň, který mu začne docela otravovat život. Narážky na Rusko parádní ( Víš, co tohle ?? Systema ! Ruský bojový styl ! ) . Humor je na úrovni, dá se solidně zasmát, potěší hudba i sympatické postavy a v závěru je film vážnější i akčnější. Fajn jednohubka.  Příběh 3/5, Akce 1/5, Humor 4/5, Násilí 0/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5. 7/10. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama