Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rémy a Mélanie jsou single, kvůli čemuž mívají deprese. Neznají se, nevědí o sobě, ale přitom bydlí hned vedle sebe. Mají tihle dva vůbec nějakou šanci, že se někdy seznámí…? Remy je skladník, jehož práci nahradí roboti. Proto je přemístěn v rámci firmy na novou pozici do call centra, ale ta ho příliš nenaplňuje. Melanie má náročnou práci v univerzitní laboratoři, a když se dozví, že bude muset své výsledky prezentovat zaměstnancům firmy včetně dozorčí rady, je velmi vystresovaná. Oběma chybí láskyplné objetí a podpora od někoho blízkého. Remyho rodina však žije daleko na venkově a Melanie, ačkoli pochází z Paříže, se moc nestýká ani s jedním ze svých rozvedených rodičů. Má sice několik kamarádek, které ji povzbuzují, aby zkusila internetovou seznamku, ale vždy z toho vyjde pouze známost na jednu noc. Remy si mezitím najde kolegyni z práce, ale tento vztah taky nikam nevede. Poté, co Remy dostane v metru panický záchvat, je mu doporučeno, aby navštívil terapeuta. Melanie chodí na terapii také a dozvídá se, že musí zapomenout na bývalý vztah, který skončil již před rokem. Remy se terapeutovi až po několikaměsíčních návštěvách svěří, že když mu bylo deset, zemřela jeho sedmiletá sestra na rakovinu. Od té doby má problémy a cítí se provinile za to, že on žije a ona ne… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Francúzsky film je svojský, je to vesmír vo vesmíre, býva vždy tak ľudsky zasnený. Ide si svojím tempom, dýcha si po svojom, nehľadí na to čo robí okolitý svet. Preto ho mám rád. Ide proti prúdu. V iných filmoch sa dvojice schádzajú a rozchádzajú skoro už v titulkoch. Tento film na to ide úplne opačne. A aj preto sa mi páčil, pretú svoju opačnú atmosféru, pre pohodovú jemne melancholickú náladu a pre krásnu citlivú kritiku sveta okolo nás. 80 % ()

wege 

všechny recenze uživatele

Zbytečně velká snaha udělat z toho filmu něco více, něco více než jen obyčejný (romantický) příběh. Ta snaha o sebereflexi stávajícího uspěchaného světa vypadala kýčovitě, stejně tam nešlo vlastně chápat, proč ty hlavní postavy se brodí sračkami. Ale dávali to jen v televizi a stihl jsem u toho spoustu dalších věcí. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Výborná francúzska indie vecička. Hoci viacej psychologická než vtipná, ale so super feel-good koncom, ktorý to potom vynahradí, a príjemnou ústrednou dvojkou v hlavnej úlohe. Dobre je aj podfarbená kvalitnou muzičkou, až mi miestami napadla myšlienka, že by to mohli byť takí francúzski Samotári. V každom prípade mne padla super po náročnom pracovnom dni. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milé, takmer ako rozprávka, akurát, že s dosť veľkým zásahom irónie osudu. Ústredná dvojica bola sympatická, hoci o kus viac mi bol sympatický Rémy. S ním by som sa dokázal aj celkom stotožniť. Celý čas som čakal, že sa tieto dve spriaznené duše konečne stretnú, a tešil som sa na tú iskru. Až mi bolo ľúto, že sa po celý čas obchádzajú. Tak blízko a pritom tak ďaleko... Trochu mi tam chýbal taký epickejší zásah, ktorý by ten statický režim osudu trochu rozhýbal. Aj preto len 3*. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

to je přesně o tom co píšu   v předešlém komentu.Film o ničem.A nedoporučuji těm,kteří jsou náchylní k depresím.Tady na ně teda určitě sedne.Ponurá atnmosféra ve které dva zoufalci potřebují armádu kámošů kteří jim najdou partnera.Vyplašený,nerozhodný Rémy který je vykolejený i tehdy když se má k něčemu vyjádřit a nedej bože učinit rozhodnutí.Tragédie.Melanie se jeví jako troska nad propastí beznaděje. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa na viacerých miestach v Paríži a fran. Alpách. Celé natáčanie prebehlo medzi 15. októbrom až 14. decembrom 2018. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama