Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dějem tohoto psychothrilleru je boxerská aréna, kam Brick vyzve své nepřátele k utkání. Čtyři lidé před léty způsobili smrt jeho bratra a musí za to zaplatit v boji na život a na smrt. Ve třech případech byl Brick nemilosrdný a vyhrál. Počtvrté však stojí v ringu proti své bývalé přítelkyni Connii a chladnokrevnost ho opouští... (Filmexport)

(více)

Recenze (8)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Albert Pyun je zvláštní režisér. Jeho nejzajímavějším počinem je Cyborg s van Dammem, pokud se nedíváte na originální nesestříhanou LP verzi. Jsem zastáncem minimalismu, takže tento film není lahůdkou, ale vydržel jsem se celkem s pozorným okem dodívat do konce. Ve druhé polovině jsou jen souboje v ringu, zajímavý zvrat a všechno stručně řečeno. Film jsem chtěl vidět kvůli Benny Urquidezovi, dále v něm bojuje i Dale Jacoby z Karate Tiger 1 a o výstupu playmate Hope Marie Carlton není třeba se zmiňovat. Michel Qissi (Tong Po) se ve filmu objeví jen na začátku a ve filmu nebojuje. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Označenie distribútora filmu ako Psychothriller ma pobavilo, ale ono je to naozaj akýsi bizarný pokus o skĺbenie tohto s klasickým akčným motívom pomsty naštvaného sekáča v ringu. A moc to teda nevychádza, lebo film vykazuje typicky Pyunovské parametre. Istý Brick Bardo ( Pyunove obľúbené meno ) unesie pár maníkov zapletených do smrti jeho brata a hodlá s nimi postupne zápasiť. Čučať väčšinu filmu na niekoľko zviazaných, osudovo plkajúcich borcov v tmavej prázdnej aréne je spoľahlivý zabijak pozornosti, lebo ten film je na to príliš veľké béčko a tie dialógy zas nie sú žiaden Tarantino, skôr Trabantino. Situáciu nezlepšia ani samotné zápasy, lebo sledovať "hrdinu" ako zase 5 minút proste v ringu máruje svalnatého černocha ktorý si ani neprdne ( pritom na začiatku filmu predviedol dosť dobrú bitku proti viacerým protivníkom na ulici ) je proste pruda. Podobné je to aj ďalším "šampiňónom", takže jediný kto sa na niečo zmôže je Benny Urquidez, ktorý aspoň pred smrťou ukáže prečo mu hovoria "Jet", aj keď práve jeho part z nejakého dôvodu kazí dosť hnusná kamera. No a žaluďom, respektíve vrcholom celej story je keď toho rozzúreného drviča Barda nakoniec umláti ženská v koktejlových šatoch! To bola aspoň sranda. Ale inak sorry, čakal som že to bude nejaká klasickejšia kickboxová záležitosť, nie pokus o Šejxpíra v tielku ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu hraje v hodnocení asi velkou roli melancholie uživatelů. Já film ve své době propásl a dohnal to až teď. No co napsat ... zajímavé je, jak špatný byl Albert Pyun režisér a přitom jsem jeho akční filmy jako mladej kluk žral jednu VHS za druhou. Za jak málo peněz, s kolika málo herci a na jak málo prostoru dokázal natočit film. Celkově je to prostě strašně levné, suché, vedou se tam fakt otravné dialogy a souboje nestojí moc za řeč... Benny Urquidez dostane tak žalostně málo prostoru, ale i v těch pár záběrech příšerně hraje... Sestříhané kopačky tam lítaj sice furt, ale v době vzniku už prostě choreografie fightů přece jen byla někde jinde a film jasně ztrácí v subžánru dech ... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Takovejch známejch céčkovejch xichtů a Pyun je schopnej z toho udělat totalní břečku. O hudbě se radši ani zmiňovat nebudu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama