Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro Reginu na Islandu je nemyslitelné, aby o letních prázdninách nepodnikla nic vzrušujícího. Kdyby tak její máma, ovdovělá sociální pracovnice, potkala někoho zajímavého, pak by ji snad poslala na letní tábor?!! (oficiální text distributora)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ne se všemi hodnoceními na zdejší stránce se dá souhlasit, ale 19 % je bohužel zcela zasloužených. Úplně první, co tahá za uši je scénář. Ani hlavní dospělá role matky, jejíž představitelka je velmi sympatická, pak nevylepšuje celkový obraz hereckých výkonů a pokud tohle má být muzikál, jako že se tak tento film tváří, ptám se, kde je nějaká kvalitní hudba. Většinou se jedná spíše o velmi trapné popěvky, které s kvalitní hudbou nemají nic společného. Rozumím tomu, že když se jedná o komedii, nebo alespoň pokus o ni, musí islandští policisté vypadat jako naprostí idioti, ale jinak je jednání většiny postav nelogické a nedává smysl. Závěr filmu je pak navíc horší než celý film sám, myslím tedy ten závěr s naháněním zločinců a jejich chycením do sítě. Při sledování filmů podobných kvalit mě napadá pořád totéž: "Kde berou tvůrci peníze na podobné počiny?" Protože jestliže někdo má zbytečné prostředky na něco takového, měl by je okamžitě a povinně věnovat raději na charitu. A hlavně by mě zajímalo, kde se takové peníze shánějí, neboť v tom případě chci obdobným způsobem sehnat money taky. Nápadů na filmy mám víc než dost. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A když všechny děti skočí z útesu, taky z něj skočíš ??" ;) Vždycky jsem si říkal, jak se asi pitvoří tam na severu, kde si nejspíš neříkají jmény, páč ty se nedají ani vyslovit.. Ale už mě to nezajímá, i kdyby s tímhle duhovým škvárem María Sigurðardóttir vyhrála kdesi v Estonsku třeba tisíc cen !! Nechápu, proč se stále všichni snaží prckům křivit vkus už od plenek.. Baltazare, Baltazare, ty dobytku, tohle mě málem stálo zdravý rozum.. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

No, ať na to mrknou Vaše děti, tak kolem deseti let, pro ně je to asi určené. Primitivní zápletka, jejíž rozuzlení je nám dospělým známo už v polovině filmu. Regina zůstává o prázdninách doma, zatímco všechny děti jedou na tábor Duhová země. Doma je ještě jeden její kamarád (na Islandu zřejmě děti mutují před desátým rokem, dabing tahá za vlasy), spolu pak dávají dohromady její maminku a jeho tatínka (samozřejmě, s překážkami, ale nakonec úspěšně), dále jsou v Rejkjavíku úplně pitomí policajti, takže musí přijít až Regina s kamarádem, aby dopadli mezinárodního zločince, který se vetře do domova důchodců, kde důchodci křepčí pod vedením Regininy matky jako v Las Vegas. Vůbec je to tak trochu americké, snad kvůli sponzorům nebo s ohledem na možnost komerčního úspěchu děti v muzikálu zpívají anglicky (o tom úspěchu pochybuji). No, ale dětem tyhle věci vadit nebudou, takže dvě hvězdičky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama