Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tomáš Töpfer a jeho muži z četnické pátrací stanice řeší opakované případy znásilnění mladých dělnic na lesní cestě z továrny. Podaří se pachatele odhalit? Kdo znásilňuje mladé tovární dělnice při cestě lesem z večerní směny? Úporná a vytrvalá aktivita členů četnické pátrací stanice však nevede stále k cíli. A obětí přibývá. Zároveň samozřejmě narůstá i strach dívek z přepadení tajemným pachatelem, kterému oběti nikdy nevidí do obličeje. A opět je to obětavý strážmistr Jarý, který ač nerad přijme Arazímův nápad, jak případ originálně řešit, i když se tím sám vystaví značnému nebezpečí. Dokonce i květinářka Ludmila Horká se ocitne v nebezpečí a Arazim je tomu dokonce rád, neboť může ukázat nejen svoji profesionální důležitost, ale vskrytu duše doufá v důvěrnější sblížení . Pocit žárlivosti je i pro samotného Arazíma znamením, že jeho zájem o slečnu Ludmilu je hlubší než sám tušil. A aby toho nebylo málo, ztěžuje našim četníkům život kuchařka Stela, která se k velké nelibosti mužstva vrátila ke svým povinostem, aby nahradila všemi zbožňovanou Andělku. Výsledky Stelina kuchařského umění neuvádí v nadšení dokonce ani služebního psa Arga. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Namlouvání Arazíma s Ludmilkou je vtipné, případ znásilnění je pro ženy nepříjemný, ale pátrací stanice se zrovna kdovíjak nečiní. Ale pak přijde nápad s volavkou a to je teda gól. Trojan jako slečinka vskutku uvěřitelný. Dobrý díl. ()

farmnf

všechny recenze uživatele

Moskalyk to uměl a krimi žánr byl jeho majstrštyk. Bohužel scénář někdy připomíná dětský film. Ten seriál by byl lepší, kdyby se tam tolik nešaškovalo a více myslelo. Je to ale velice dívatelné. ()

Gareth_Jones 

všechny recenze uživatele

"Vy by jste mi veděl říci, kdo má dejme tomu nadpřirozeně ....... ne, to není to správné slovo.... neobvykle vyvinutého .... toho..... " "Vy myslíte pinďu?".......... "Joooooo, pinďuuuuu" ()

Reklama

Reklama