Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Četníci řeší náročnou kauzu zmizení advokáta, speleologa i bonvivána v jednom - doktora Lukašíka i trochu delikátní práci na případu údajné andělíčkářky. Do řešení delikátního případu údajné andělíčkářky se přes Arazímovo zděšení i nevůli vloží s originálním nápadem jeho půvabná přítelkyně květinářka Ludmila. Mnohem vážnějším problémem je však zmizení doktora Lukašíka z Blanska, nadšeného speleologa, pro kterého se staly, jak se posléze zjistí, jeskyně Moravského krasu osudné.Pád do jedné z propastí vypadá sice jako nešťastná náhoda,ale muži z četnické.pátračky mají podezření, které je nutí k delikátnímu pátrání v okolí mrtvého, který byl nejen váženým blanenským advokátem, ale i obratným bonvivánem, který si za zády manželky dokázal užívat života podle svého. (Četníci sice mají svědka, ale jeho důvěryhodnost soud nemusí uznat). A tak praporčík Arazím pro samé problémy se zločiny nemá ani dostatek času, aby v pohodě vychutnal oslavu svých narozenin, kterou připravili jeho kamarádi z pátrací stanice a slečna Ludmila. S blahopřáním se připomene i vrchní vládní rada - Arazímův dávný kamarád z čs. legií. Pro Arazíma je však nejlepším dárkem vyřešení obou zapeklitých případů. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Či mám právo pred Bohom, to neviem. Ale mám povinnosť pred zákonom." Dobré. Zábavné hlášky i dialógy, pekná chémia medzi policajtmi, výrazné osobnosti v policajnom zbore a pochmúrna atmosféra jesene/zimy. Ale scenár nie je príliš vzrušujúci a prípadu chýba ostrosť. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrný díl, který s ohledem na další díly neměl nic zásadního, co by s osudy četníků výrazně pohlo a jako samostatný díl nemá čím větším zaujmout. Jeden z těch dílů, na který bylo jednoduché zapomenout. ()

Reklama

Reklama