Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Četníci musí vyřešit nepříjemný úkol - kdo nevybíravým způsobem "zdobí" katedry škol. Přitom objeví daleko závažnější případ mezinárodního podvodníka Exnera. Na místo tragicky zesnulého Toníčka přichází nový psovod pátračky s výmluvným jménem Ryba.Moc toho nenamluví a zdá se, že ukrývá nějaké tajemství. Arazímovi muži mají však jiné starosti, než aby pátrali po důvodech zamlklosti nového kolegy. Musí vyřešit nepříjemný úkol - kdo nevybíravým a krajně zapáchavým způsobem "zdobí" katedry vybraných škol. I když je toto pátrání poněkud zbavuje depresivní nálady po tragické smrti Andělčina ženicha, přesto by se raději věnovali méně trapnému případu. Při služební návštěvě dívčího školy narazí další nová posila četnického mužstva strážmistr Zahálka čirou náhodou na šarmantního, a přitom zvláštního Čechoameričana, který velkoryse podporuje studium dívek z chudých rodin. V té chvíli ještě strážmistr Zahálka netuší, že je nebezpečně blízko skutečně závažnému případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl o hovně. A to doslova. Není to myšleno zle, v tomto díle se opravdu pátrá po autorovi exkrementů, které zůstávají ve školách. Je to díl, ve kterém se ke strážníkům připojuje Zahálka, později pevná součást jednotky. Slušný a sem tam i velmi zábavný díl. PS: potěší záběry z Luhačovic a místní kolonády i lázeňského hotelu, muže také hezké nahé pozadí jedné z podezřelých ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, který má nějak reflektovat velmi vážný a silný díl předešlý a místo toho nám předvede trapnou zápletku s kálejícím zlodějem, a směšnou defraudací s ikonickou postavou chromého mecenáše. Celé je to vlastně uvedení Ryby a Zahálky, kdy Zahálka obdrží trapný případ a Ryba se během několika minut důvěrně seznámí s rodinou vrchního Šiktance. Jen pár pasáží je vtipných a hezkých. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na nádraží Střelice u Brna. (M.B)

Reklama

Reklama