Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arazím odjíždí s přítelkyní Ludmilou na dovolenou do Luhačovic. Jejich poklidný pobyt naruší loupežné přepadení manželů Steinerových. Vrchní strážmistr Arazím má konečně týden dovolené. Ale zdá se, že se z toho raduje méně, než jeho půvabná přítelkyně květinářka Ludmila, která spolu s ním odjíždí do lázní Luhačovic. Starostlivé mužstvo mu dokonce opatří automobil z půjčovny, aby mohl v lázních skutečně "reprezentovat". Ale buďme bez starosti, Arazím se rozhodně nudit nebude. Zpočátku to vypadá na opravdu osvěžující odpočinkový pobyt.
Lázeňské kůry, společenský život, procházky, povznášející vítězství v soutěži společenského tance. Ludmilka je v sedmém nebi. Ale pak dojde na serpentinách nad městem k loupežnému přepadení manželů Steinerových, při němž paní Steinerová zemře. Doktor Steiner patří k lázeňské honoraci a těžko lze pochybovat o jeho svědecké výpovědi.. Profesionální posedlost nakonec Arazíma přinutí, aby se do případu přece jen vložil, byť k velké nelibosti nešťastné slečny Ludmily. Bylo vše opravdu tak, jak o tom vypověděl doktor Steiner a náhodní svědci tragédie? (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luhačovice, město zaslíbené, které mi dalo manželku, v hlavní roli. Teda až po Arazímovi, který sem vyrazil na poklidnou dovolenou, což mu samozřejmě nemohlo být dopřáno. Poblíž se stala vražda a ta nedá poctivému četníkovi spát (ani když má po boku tak okouzlující Ludmilku). Dalších z řady příjemných a milých dílů, ve kterém se sice pátrá, ale tentokrát dostane velký prostor i osobní život hlavního hrdiny. PS: zatímco minule si mohl mlsný divák užít nahý ženský zadeček, tentokrát bude pro dámské osazenstvo k vidění Arazímův zadní sedací sval:-) PS 2: V tomto díle se to hemží uherskohradišťskými herci ze Slováckého divadla - Juřina, Vraspír, Tomíček, Pulec, Belan, Stránský, Kyncl. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Videno z nostalgickych duvodu na slovenske televizi po shlednuti 27meho dilu. Jako jo, slusny. (Pred)manzelske etydy Arazima sice nudily jako vzdy, ale narozdil od zminene 27cky se ohlidala jakasi unosna mez. Detektivni linka velice slusna, jenom tak premyslim, jak mohli uniformovani cetnici nepozorovane nekoho sledovat, byt v noci. Totez mne prastilo do oci napr i u Pitavalu, kde se "nenapadne" schovaval uniformovanej polda s obrovskou vysilackou. No nic, za mne slusnych a slusivych 60 pro. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Žlutočerný minibus je Praga N z roku 1918. (sator)
  • Případ vraždy na silnici je inspirován případem na Plzeňsku, tehdejším skutečným postupem policie a odhalením pachatele. (Kacer)

Reklama

Reklama